「還死者清白」 有關太子死亡手足 既行動post

1502 回覆
2280 Like 23 Dislike
5線停晒
分分鐘已經唔喺香港
any reporter from EU / Australia/ UK? we need your help
https://lih.kg/1533420
希望無人有事。。。
要救被捉咗嘅1117名義士,方法得一個!

1. 9月8日下午兩點美國領事館門口集會,
強烈要求國會通過香港民主人權法案
2. 美國馬上檢視並取消香港特殊關係稅區
3. 中國就無得經香港逃稅&買核武
4. 中國要答應美國要求並給予香港真雙普選
5. 新特首由普選產生,律政司將由新特首委任, 自然不會告義士!

記住一定要去集會,一定要print A4或帶美國旗係手,被外國記者影到旗海! 等美國幫我哋,只有民主先可以贏到極權! 有槍權先有人權! 有核彈先可以同中共談判! 我地一定要贏,如果唔係教大學生會會長,議員,廖機師,陣地陳社工,賴旗手,一眾中大人,城大,港大,浸大,理大,科大同學等等只會白白犧牲! 白白畀人捉咗,白白畀人打鑊金,白白畀人帶上庭,白白畀人審! 只要呢個政權唔改變, 呢個輪迴亦都唔會改變!
但係,唔好灰心, 中共一樣有罩門!逢親政治檢控,只要轉咗個特首就唔會告,好似貪曾,東北案上訴等。 再轉埋個律政司,就更加唔會執上個律政司手尾。唔係冇試過,台灣太陽花學運,最後全部不提告。而家小英仲告返馬英九轉頭,冷血下達行政命令等同殺人!所以一定要改變個政權,我哋就有機會贏!我哋而家輸在冇民主選舉選特首。因為民選特首一定要討好市民!

只要有民主,就一定會翻盤 !唔俾極權大曬!

只要有民主,先可清算黑警! 烏克蘭都可以永久解散親俄特種部隊!

只要有民主,就可以特赦義士,可以不提證供起訴,甚至不起訴!

大家等等我哋,我哋一定會救返你哋出嚟

記住9月8美國領事館2:00集會
不見不散!
不要讓犧牲咗嘅人,冇推進而犧牲!
不要讓林鄭李家超白韞六,繼續當權!
不要讓商家繼續得益,我要攬炒!

得九龍灣保安部有
Push
生要見人 寧可炒車都要尋真相
反正黑警無差別攻擊市民或意圖謀殺
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. 醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. 送院無人死亡,但現場有無?
3. 啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
不單禁聲,更被滅聲
推!唔好一句Fc就算
學堂無教你啊 大膽懷疑 小心求證啊
黑警
push
要救被捉咗嘅1117名義士,方法得一個!

1. 9月8日下午兩點美國領事館門口集會,
強烈要求國會通過香港民主人權法案
2. 美國馬上檢視並取消香港特殊關係稅區
3. 中國就無得經香港逃稅&買核武
4. 中國要答應美國要求並給予香港真雙普選
5. 新特首由普選產生,律政司將由新特首委任, 自然不會告義士!

記住一定要去集會,一定要print A4或帶美國旗係手,被外國記者影到旗海! 等美國幫我哋,只有民主先可以贏到極權! 有槍權先有人權! 有核彈先可以同中共談判! 我地一定要贏,如果唔係教大學生會會長,議員,廖機師,陣地陳社工,賴旗手,一眾中大人,城大,港大,浸大,理大,科大同學等等只會白白犧牲! 白白畀人捉咗,白白畀人打鑊金,白白畀人帶上庭,白白畀人審! 只要呢個政權唔改變, 呢個輪迴亦都唔會改變!
但係,唔好灰心, 中共一樣有罩門!逢親政治檢控,只要轉咗個特首就唔會告,好似貪曾,東北案上訴等。 再轉埋個律政司,就更加唔會執上個律政司手尾。唔係冇試過,台灣太陽花學運,最後全部不提告。而家小英仲告返馬英九轉頭,冷血下達行政命令等同殺人!所以一定要改變個政權,我哋就有機會贏!我哋而家輸在冇民主選舉選特首。因為民選特首一定要討好市民!

只要有民主,就一定會翻盤 !唔俾極權大曬!

只要有民主,先可清算黑警! 烏克蘭都可以永久解散親俄特種部隊!

只要有民主,就可以特赦義士,可以不提證供起訴,甚至不起訴!

大家等等我哋,我哋一定會救返你哋出嚟

記住9月8美國領事館2:00集會
不見不散!
不要讓犧牲咗嘅人,冇推進而犧牲!
不要讓林鄭李家超白韞六,繼續當權!
不要讓商家繼續得益,我要攬炒!

Save 幾耐,有無職員可以偷睇/ 甚至流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞