「還死者清白」 有關太子死亡手足 既行動post

1502 回覆
2280 Like 23 Dislike
大事,我搵到手足啦,幫手聽下叫咩名。
好似叫做黃坤。
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/videos/2357551941030317/
王坤?黃君?王軍?
btw壓大個個有5星旗是件衫到亦即吻合隔離警司老婆爆料有武警殺左人。
不過睇返好似有用書包隔條頸應該好人一生平安
睇咗第 #4 號圖, 我信死咗人係真既
未睇過呢條片,咁樣壓真係會透唔到氣
有書包都頂唔到幾多。
Pisg
會唔會係之前盛傳喺拘留所被女女女嘅義士被滅口?

我番睇幾次 聽到一野掟左落去。呢家聽到名快救人。睇下今日太子暴動案個16人有沒疑似2個字嘅名就開心炒車。
依家啲港狗殺咗人, 當冇事發生, 叫人地當乜野都睇唔到, 隻手遮天, 你估古惑仔電影咩

左面有個速龍公仔牌,睇黎係私伙野,唔見其他人有。
紅色風鏡+速龍公仔牌
Pushhhh
上面條片有手足被人挫完大叫左自己個名,有兩個字。我寧願被被人告,好過被消失
問下法援個邊當日有冇義士係呢個髮型 應該幾易認
最尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞