「還死者清白」 有關太子死亡手足 既行動post

1502 回覆
2280 Like 23 Dislike
要搵Anonymous出手睇下拎唔拎到cctv
https://lih.kg/1533620
荔枝角站冇壞喇掛,影到傷者上白車喇掛
我仲有抽其他問題。

Tarot卡顯示死者係一個。捉咗嗰50個人入面,有人目擊到件事,亦想爆料。
政府會強壓件事,作故事顛倒黑白。搵到真相嘅唯一新法係媽媽or有白警爆料。

利申:屌我迷信喇
聽講警署有焚化爐?
嗰一刻太子站的CCTV有沒有被破壞??

一大行動
假設真係死左人
香港警察做=仲多人出黎示威=警隊唔知點交代(解散?搵人祭旗?
推落武警到=間接認出左大陸公安=破壞一國兩制=攬炒
所以唯一方法係咩都唔講
除左睇CCTV無第二個方法
之前睇post話醫護話有十個傷姐 但送返上去得七個
差三個唔知去左邊 會唔會死左三個
仲要唔知係咪比支那武警打死

另外醫護爆料問佢有冇發生強姦 淨係唔回應衣題
pish
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

3. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
4. [Popo/MTR]邊個導致嗰五個情況嚴重 係popo定乘客 點解無即時送院 要送去荔枝角站先嘅
5. [MTR]有無嗰五個情況嚴重嘅CCTV 有無俾家屬睇
6. [MTR]五名乘客喺太子站警察執法後嚴重受傷 點保障乘客安全 有無考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
有埋焚化爐咁痴線
明天罷工罷課既手足不如圍狗鐵要求交代831太子事件同交出cctv
https://lih.kg/1533370

大家咪撚再信網上所有圖,
亦唔好相信醫管儉房話無死人,
如果真係死左人,條屍運左返大陸都無人知,
唯一真相只有狗鐵手上既cctv,我地必須得到cctv先知真相,封站時究竟發生乜嘢事,有無死人,死左幾多人,班狗有無毀滅證據,同埋其他現場既人係咪俾人滅左聲
Btw我估佢會話示威者破壞左cctv所以冇片睇
被破壞都會影低破壞一刻
save低咗
Push
知道真相都唔肯企出黎既港鐵員工 ,如果你睇緊呢個post

我話你知

件事過左之後,被自殺 被屈 屋企人被威脅既會係你

我話你知

搬屍體點都要由地底搬上地面

條屍好可能經不載客列車運走現場先
至於運去邊到 好可能係九龍灣
一來總部 cctv易操控
二來實有停車場 暗道等
運條屍上車 而又唔比人發現/比經過嘅車影到

我話你知

我話你知

唔好講跳閘,香港人連搭輕鐵唔拍卡都唔敢做!
https://lih.kg/1533648
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞