「還死者清白」 有關太子死亡手足 既行動post

1502 回覆
2280 Like 23 Dislike
我為呢件事抽咗塔羅
節制卡 = 水/旅途中
死亡卡 = 死亡
教皇卡 = 大機構/禮教

我理解佢意思係政府/黨鐵係地鐵入面整死咗人
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
3. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

4. [Popo/MTR]邊個導致嗰五個情況嚴重 係popo定乘客 點解無即時送院 要送去荔枝角站先嘅
5. [MTR]有無嗰五個情況嚴重嘅CCTV,有無俾家屬睇 有無考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
點可能唔影低。。。
有無片會認到速龍身分
推 有無上面位人兄嘅片 點落地 之類?
我抽塔羅抽中塔卡
Push
要問蘋果先知我睇蘋果既片都無被制服呢一段
推 可唔可以講下 任何一條live片入面有冇影到呢個市民
太子站一定唔會炒車

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
3. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

4. [Popo/MTR]邊個導致嗰五個情況嚴重 係popo定乘客 點解無即時送院 要送去荔枝角站先嘅
5. [MTR]有無嗰五個情況嚴重嘅CCTV 有無俾家屬睇
6. [MTR]五名乘客喺太子站警察執法後嚴重受傷 點保障乘客安全 有無考慮投訴監警會

另外唔好share圖
Push
突發 個個位置有紅色頭盔記者一直影緊 搵佢出嚟。
支持,態度正確
與其亂傳死咗人,更加應該要先尋求真相
點解要搞到咁
即係點
九成係死人呀
而家係封大站超過廿四小時呀
未試過呀
太子站一定唔會炒車

記者一定要問清楚
2. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

3. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
5. [MTR]有無嗰五個情況嚴重嘅CCTV 有無俾家屬睇
6. [MTR]五名乘客喺太子站警察執法後嚴重受傷 點保障乘客安全 有無考慮投訴監警會

另外唔好share圖
同意咁做,至少好過亂傳死人
但殮房職員如果知一早報左傳媒
如果因為各種原因唔講,你再問佢都唔會認架?
黑警填命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞