「還死者清白」 有關太子死亡手足 既行動post

1502 回覆
2280 Like 23 Dislike
有醫護朋友話,唔跟程序有可能藏屍堆填區,黑警有咩做唔出
補多句,仲要係督察以上先可以話係當場死亡
其實點都要黨鐵交cctv 炒車又點?人命黎 唔理咩方法 搞到有cctv為止 炒車又點? 起碼比全世界知道班恐怖分子當晚點恐襲為止 最後,講驚炒車嘅 我屌你老母!!!
陳雲海其實講過徐步高係俾人屈
btw通常處理完呢類野後
相關人士就會升官發財
可以留意下太子站呢排人事變動
push
好想推呀
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
3. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

4.[MTR]嗰五個情況嚴重嘅發生咗咩事,有無CCTV,有無俾家屬睇/考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
我意思係煩住佢地 發生呢d事 佢地放咗工仲可以安安樂樂咩
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
3. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

4.[MTR]嗰五個情況嚴重嘅發生咗咩事,有無CCTV,有無俾家屬睇/考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
生要見人 死要見屍!
推 cctv要盡快逼佢交
上面有幅圖速龍全身重量壓左落個阿叔條頸個位置到,要判斷是咪是死左有咩問題,即刻封左太子再睇情況?
我覺得九龍灣可能有關太子站cctv記錄 東涌比九龍灣仲大鑊都冇封到咁
如果發夢六十幾個站一齊出事唔知會點
我睇住換衫嗰陣有人整爛左啲鏡頭...嗰陣速龍都未衝落黎...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞