「還死者清白」 有關太子死亡手足 既行動post

1502 回覆
2280 Like 23 Dislike
但是有手足指出上面太子有兩層。全部記者去晒同一層。但是沒人影到有示威者行隧道走難。即是話有示威者是上一層大撕殺。
Tui
P牌無得推
但好想知呢位手足情況,
或者佢會係重傷傷者其中一個?有無醫護可以認到?
如果唔係重傷者之一就好可疑
畜龍成個人坐落頸椎,一定會重傷!
痴撚線 佢講幾句就話見到CCTV
真係死撚咗人嘅話 深藍又點啊
佢直接出黎上報話見到CCTV就得啦
唔得就收皮啦 鳩帶風向

唔好講到好有苦衷咁啊
如果真係人命 個苦衷又算乜撚嘢啊
推!!!!寧願炒車
冇連登唔係一個藉口囉
真係要講出黎,立場,APPLE,外國大把MEDIA都講得啦
希望手足冇事
大家903添馬見
但條片影唔到個樣
有幾樣野可以跟下
1)記者佘錦洪同8min 拎住部相機個記者現場睇唔睇到?

2)叫「醒啊醒啊」個女仔應該係first aid? 可以問下當晚first aid?
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
3. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

4.[MTR]嗰五個情況嚴重嘅發生咗咩事,有無CCTV,有無俾家屬睇/考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
推阿
其實點都要黨鐵交cctv 炒車又點?人命黎 唔理咩方法 搞到有cctv為止 炒車又點? 起碼比全世界知道班恐怖分子當晚點恐襲為止 最後講驚炒車嘅 我屌你老母!!
嗰日太子旺角封站外仲有九龍灣 係咪因為可能九龍灣係cctv控制室/總部所以都一樣封

九龍灣站損毀情況
大家覺得咁既情況值唔值得黨鐵封足一日站?
p
見到屈頸呢張圖真係好撚恐怖
唔係想危言聳聽 但比起暴打
呢d搞親頭同頸既事係最易死人
傳言難上新聞,要強調強暴、不合理之處

1. 亂打人
2. 趕走記者
3. 唔俾醫護人員救人
4. 封站不成比例地耐

可以連埋新屋嶺骨折同埋虐老案講

要上到新聞,就要講啲有把握嘅嘢,引起更多公眾關注同埋進一步調查
我想收窄少少個範圍
正常黎講,狗要判斷一個人係咪死左,要好撚明顯死撚左先得。例如屍班,十八碎嗰種
呢一類係一定要送院比醫生決定

當然,例係咁撚樣寫啫,不解釋
聽日開唔開站?
其實點都要黨鐵交cctv 炒車又點?人命黎 唔理咩方法 搞到有cctv為止 炒車又點? 起碼比全世界知道班恐怖分子當晚點恐襲為止 最後講驚炒車嘅 我屌你老母!!
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
3. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

4.[MTR]嗰五個情況嚴重嘅發生咗咩事,有無CCTV,有無俾家屬睇/考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞