「還死者清白」 有關太子死亡手足 既行動post

1502 回覆
2280 Like 23 Dislike

知道831真相都唔肯企出黎既港鐵員工/知情人士 ,如果你睇緊呢個post

我話你知

件事過左之後,被自殺 被屈 屋企人被威脅既會係你

知道831真相都唔肯企出黎既港鐵員工/知情人士 ,如果你睇緊呢個post

我話你知

添馬93 1430
其實退後一步
係咪只要證實到有人去過太子站之後失蹤就已經夠?

我話你知

太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

3. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
4. [Popo/MTR]邊個導致嗰五個情況嚴重 係popo定乘客 點解無即時送院 要送去荔枝角站先嘅
5. [MTR]有無嗰五個情況嚴重嘅CCTV 有無俾家屬睇
6. [MTR]五名乘客喺太子站警察執法後嚴重受傷 點保障乘客安全 有無考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止

我話你知

係太子站cctv嗰損壞情況啊
淨係得3部爛鳩左咋,cctv嘅footage要嘔返出嚟
西貢女子伏屍村屋 警列謀殺帶走4男女
https://lih.kg/1532265

點解咁少人應 依單新聞極鬼
之前有po講過
直播後面記者比人趕走之前位手足係行住走
呢個方向易過查證有無人死喺太子站
而且有人失蹤同有人死本質一樣
前者更能證明有人想隱瞞
推 tg有人講亦即是有人識佢。問下嗰位手足嘅fd是唔是離家出走超過48小時,亦即是8.31出門口沒再現身。唔好信個位手足有wts記錄,唔排除有狗扮人去同你製造生還證據。
上SocRec YouTube 8.31太子實錄是5:15是事發之後有防暴話有人窒息。
太子站一定唔會炒車
至少有五個情況嚴重 (HA話嘅)
所以警方一定有用致命武力

記者一定要問清楚
1. [HA]醫管局所指嘅「831公眾活動」包唔包太子月台黑警無差別襲擊
2. [HA]啲人點傷 有無骨折有無內出血有無腦部受傷有無癱

3. [Popo]送院無人死亡,但現場有無?
4. [Popo/MTR]邊個導致嗰五個情況嚴重 係popo定乘客 點解無即時送院 要送去荔枝角站先嘅
5. [MTR]有無嗰五個情況嚴重嘅CCTV 有無俾家屬睇
6. [MTR]五名乘客喺太子站警察執法後嚴重受傷 點保障乘客安全 有無考慮投訴監警會

另外唔好share圖
啲狗想用假消息狼來了掩飾真相
所以我哋一定要製造輿論到有CCTV為止
要人手,要廣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞