[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
試過飛田玩完8點半即去松島
松島你夜少少到個個都好好服務

包膠

包膠

連玩兩場
飛田有要環吹咩?
我朋友還全部非環保
飛田有要環吹咩?
我朋友還全部非環保

真係唔驚瀨野?
飛田有要環吹咩?
我朋友還全部非環保

真係唔驚瀨野?

松島好似唔少主動環吹
港豬表示電話無電會好無安全感
聽日去usj,夜晚實好攰

咪去得一次?

我27號先走
頭先6點機先發現唔記得帶條叉電線
要改後日先去喇

等左你成晚同我講冇去到

Sor呀ching
過兩日詳盡啲包膠
飛田有環吹咩

包膠

連玩兩場

去到松島出面間松屋食個飯休息左一下先敢行入去,之後揀左個雙馬尾幼幼幾可愛,著住校服百摺短裙黑長襪,沖涼主動攬住我條頸打茄輪但佢得150要就住就住但好似錫緊個小學生咁,番去環吹完之後我突然問佢可唔可以著住對黑襪短裙做愛佢又肯,之後邊做邊大車,因為之前先出左一次就屌左勁耐屌到佢喊曬狂嗌先射,佢幫我除套抺果陣我見佢成頭大汗就抽兩張紙巾幫佢抹下額頭佢就突然望住我就坐上來我大脾同我錫,本身軟軟地又死灰復燃扯到勁行又好痛 ,錫緊既時候我就揸佢蘿由就番個位等佢個閪狂磨我支巨龍,果種feel爽過扑野勁多,最後個鐘響勁多次我即去沖涼著衫,最後幫佢梳番d陰再錫佢額頭先走,樓下個媽媽桑望到我有少少黑面
最後一晚係飛田中左次伏再去松島搵佢,著住白色運動服紅色包到屁股只運動褲同白襪,例牌都係沖涼打茄輪不過今次一上去就有曬共識咁好快完曬前面,吹完佢主動問我要唔要著住屌,咁老閪都玩啦又唔使錢,咁佢著完又行到我面前除條褲落來真係覺得多九餘,但佢除完係條褲仲係腳果到 ,坐蓮坐到啪啪聲,換前面玩燒鵝脾,再問佢玩唔玩得火車便當,雖然佢真係幾瘦幾輕但呢招真係好需要體力 ,加上我又出去行左成日,插左廿下真係頂唔順放番低,但睇住佢勁驚又插到好深真係幾正,最後玩狗仔幫佢著番條紅褲仔再除一半只係岩岩好露到蘿由再狂插,個視覺效果好好加埋佢蘿由好好肉,唔知係唔係熟左屌佢果陣狂嗌一堆日文但我只係聽得明也咩嗲 ,最後射完佢又係坐上來我大脾背對住我,我係後背攬住佢用手機傾計,支巨龍又狂係佢個閪前面磨來磨去,傾傾下佢先同我講佢23仲大過我 ,又教我講咩我鐘意你,佢間房又播緊乃木板48首歌佢又唱俾我聽,但我而家仲未知咩歌名好好聽 ,最後沖涼攬住錫面錫額頭再走,又超鐘不過今次冇黑我面可能我翻焯
撇除價錢同佢Ipad佢真係我屌過最正既女之一,如果係我女朋友真係日日精盡人亡都得啦
飛田有環吹咩

睇女,不過好多唔肯,試過得一個有

包膠

連玩兩場

去到松島出面間松屋食個飯休息左一下先敢行入去,之後揀左個雙馬尾幼幼幾可愛,著住校服百摺短裙黑長襪,沖涼主動攬住我條頸打茄輪但佢得150要就住就住但好似錫緊個小學生咁,番去環吹完之後我突然問佢可唔可以著住對黑襪短裙做愛佢又肯,之後邊做邊大車,因為之前先出左一次就屌左勁耐屌到佢喊曬狂嗌先射,佢幫我除套抺果陣我見佢成頭大汗就抽兩張紙巾幫佢抹下額頭佢就突然望住我就坐上來我大脾同我錫,本身軟軟地又死灰復燃扯到勁行又好痛 ,錫緊既時候我就揸佢蘿由就番個位等佢個閪狂磨我支巨龍,果種feel爽過扑野勁多,最後個鐘響勁多次我即去沖涼著衫,最後幫佢梳番d陰再錫佢額頭先走,樓下個媽媽桑望到我有少少黑面
最後一晚係飛田中左次伏再去松島搵佢,著住白色運動服紅色包到屁股只運動褲同白襪,例牌都係沖涼打茄輪不過今次一上去就有曬共識咁好快完曬前面,吹完佢主動問我要唔要著住屌,咁老閪都玩啦又唔使錢,咁佢著完又行到我面前除條褲落來真係覺得多九餘,但佢除完係條褲仲係腳果到 ,坐蓮坐到啪啪聲,換前面玩燒鵝脾,再問佢玩唔玩得火車便當,雖然佢真係幾瘦幾輕但呢招真係好需要體力 ,加上我又出去行左成日,插左廿下真係頂唔順放番低,但睇住佢勁驚又插到好深真係幾正,最後玩狗仔幫佢著番條紅褲仔再除一半只係岩岩好露到蘿由再狂插,個視覺效果好好加埋佢蘿由好好肉,唔知係唔係熟左屌佢果陣狂嗌一堆日文但我只係聽得明也咩嗲 ,最後射完佢又係坐上來我大脾背對住我,我係後背攬住佢用手機傾計,支巨龍又狂係佢個閪前面磨來磨去,傾傾下佢先同我講佢23仲大過我 ,又教我講咩我鐘意你,佢間房又播緊乃木板48首歌佢又唱俾我聽,但我而家仲未知咩歌名好好聽 ,最後沖涼攬住錫面錫額頭再走,又超鐘不過今次冇黑我面可能我翻焯
撇除價錢同佢Ipad佢真係我屌過最正既女之一,如果係我女朋友真係日日精盡人亡都得啦

這些機會

包膠

連玩兩場

這些機會

iPad
松島抵屌過飛田 時間又耐 又有得一齊沖涼
松島抵屌過飛田 時間又耐 又有得一齊沖涼

有冇包膠
頭先喺日本橋食完飯
行錯路入咗飛田
做咩啲囡囡差咗咁多
聽晚想去松島𥄫下
頭先喺日本橋食完飯
行錯路入咗飛田
做咩啲囡囡差咗咁多
聽晚想去松島𥄫下

樣差定服務差
做乜唔去哂兩個
岩岩行完飛田,女女質素真係差左
揀得落手得一兩間,正想出手之制
條女比人叫左,嗚
唯有去沖涼算
聽晚再去過
條女比人叫左,嗚
唯有去沖涼算
聽晚再去過

約天空樹巴去啦
頭先喺日本橋食完飯
行錯路入咗飛田
做咩啲囡囡差咗咁多
聽晚想去松島𥄫下

樣差定服務差
做乜唔去哂兩個

我上次去都覺得d 女冇講到仙女咁靚
當然都唔係差
個時以為我眼角高罷了
原來真係差左
條女比人叫左,嗚
唯有去沖涼算
聽晚再去過

約天空樹巴去啦

多唔多香港人
自從蘋果賣完之後都知大獲...
條女比人叫左,嗚
唯有去沖涼算
聽晚再去過

約天空樹巴去啦

多唔多香港人

我見到一群五個淨行冇入閘
我就自己一個行左成粒鐘先睇岩一個
想入之制就比人入左
條女比人叫左,嗚
唯有去沖涼算
聽晚再去過

約天空樹巴去啦

多唔多香港人

我見到一群五個淨行冇入閘
我就自己一個行左成粒鐘先睇岩一個
想入之制就比人入左

明日約埋天空樹巴打啦
頭先喺日本橋食完飯
行錯路入咗飛田
做咩啲囡囡差咗咁多
聽晚想去松島𥄫下

樣差定服務差
做乜唔去哂兩個

今日望過樣真係麻麻
上年去嗰時好多靚女難揀到仆街
今日有啲急屎無打算入閘
松島遠咗啲
今日去完USJ好攰
條女比人叫左,嗚
唯有去沖涼算
聽晚再去過

約天空樹巴去啦

多唔多香港人

今日唔覺有香港人
不過勁撚多㗎佬一車車咁去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞