[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
有冇巴打呢幾日去飛田?過幾日諗住去 但係個fd又唔去 有冇人可以join一齊去

我22-25會去大坂咁囉

23號走啦

我22號到步啦
但23號比賽
有冇巴打呢幾日去飛田?過幾日諗住去 但係個fd又唔去 有冇人可以join一齊去

23號走啦

我22號到步啦
但23號比賽

22號即刻去馬

23號走啦

我22號到步啦
但23號比賽

22號即刻去馬

我覺得人一世物一世都要去既
搵架妹破歲係唔同啲既

23號走啦

我22號到步啦
但23號比賽

22號即刻去馬

搵架妹破歲係唔同啲既

咁留個tg la

23號走啦

我22號到步啦
但23號比賽

22號即刻去馬

搵架妹破歲係唔同啲既

咁留個tg la

你比我啦

23號走啦

我22號到步啦
但23號比賽

22號即刻去馬

搵架妹破歲係唔同啲既

咁留個tg la

你比我啦

@Frankie369
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

TOTAL:101500yen

再包膠

除左泡泡個轉跌錢都包晒膠啦喎

跌錢唔想提

club amour black list

點解blacklist?

上網見佢好多女都外國人ok

去到比3。4個我簡。我簡其中一個。佢冇理我。係咁指其他幾個。咁我簡第個。我問佢走肥又話係。屌你入到去虎背熊腰。仲要簡左90分鐘
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

TOTAL:101500yen

再包膠

除左泡泡個轉跌錢都包晒膠啦喎

跌錢唔想提

club amour black list

點解blacklist?

上網見佢好多女都外國人ok

去到比3。4個我簡。我簡其中一個。佢冇理我。係咁指其他幾個。咁我簡第個。我問佢走肥又話係。屌你入到去虎背熊腰。仲要簡左90分鐘

想夜晚去參觀下,返日本地鐵幾點收

日本橋

玩完行去新世界食宵夜..再慢慢行返去啦..好近姐

日本橋

好近?
松田goole完好遠咁

120分鐘

日本橋

好近?
松田goole完好遠咁

地鐵就動物園前/天王寺行過去

120分鐘

結衣巴打

120分鐘

結衣巴打

帶埋邊爐上去打

120分鐘

結衣巴打

帶埋邊爐上去打

可以即場煮生炒骨

不過認真,其實120分鐘真係唔多健康。有咁多錢既日本仔通常都會去soapland算數,D咁浮誇既價碼都係畀大陸人睇居多

120分鐘

結衣巴打

帶埋邊爐上去打

可以即場煮生炒骨

不過認真,其實120分鐘真係唔多健康。有咁多錢既日本仔通常都會去soapland算數,D咁浮誇既價碼都係畀大陸人睇居多

有諗過包一晚
包膠 去左兩日
揀一日黎打啦

短髮妹 Cute 細細粒白白滑滑 有d波路 白虎
性格較沉靜但非常nice

其實4個月前都上過一次 今次去佢竟然一眼就認得我
話估唔到會再見 同埋佢知道我記得佢個名之後好開心咁
揀左21000

搞野果度懶得滯只打精要版本
想睇甜既巴打可能會失望
Service: wet kiss 可食奶 任攬 任摸
過程: 一邊望住我淫笑一邊幫我打J->幫我奶lin->上套BJ->正常位->騎乘位->後背位->對面座位 (攬到實一實咁屌 軟綿綿超好攬
基本上配合度非常高 轉pose 索吻都一定會迎合 kiss果時聞到佢既氣息有陣甜甜既香氣

不過前一日玩完60分鐘虛耗過度+行得有d攰+11點幾都未食夜晚飯+心情麻麻最後出唔到
佢講對唔住 我答佢無野唔好放係心
之後佢知我心情唔好講左d好溫暖既說話鼓勵我 好賢妻feel
最後捉實我對手講多謝 送我落樓 道別都好熱情等到我離開視線範圍先停

有機會會再搵佢

前日小弟心血來潮 突然間想去飛田見識
咁就搵咗個巴打一齊去 9點幾就去到咗現埸啦 巴打拉我去一邊話叫我冷靜下調整下心情去 我個心臟已經跳得好快 對於一個18歲嘅青頭仔嚟講呢道簡直係天堂 咁冷靜完就去馬啦 見到好多靚女姐姐 啲媽媽桑就係道叫人stop 入去咁 行完一圈之後個心臟差唔多頂唔順 但係都仲未揀到 之後行咗好多轉到未揀到 行到連啲媽媽桑都認得我 行下行睇個鐘我屌!成11點啦 巴打叫我快啲入閘唔係就冇架啦 咁我狗衝去最近嗰間 巴打教我要攞銀包出嚟先 我一入到去係個著露臍水手服嘅姐姐 我攞銀包 跟著佢話no no no 叫我上去 上左去之後唔係好明佢講咩 跟著佢跑咗去搵電話用line翻譯我先明 我就俾咗錢佢揀咗30分鐘plan 跟著佢叫我除衫跟住佢落咗去陣間會返嚟 其實嗰陣時我都有啲怯驚起唔到機或者出唔到 上返嚟之後 佢同我傾咗陣偈先 佢問我幾多歲 我話18 跟住佢係咁話我好年輕 問我係咪第一次仆野 我話係跟住佢叫我瞓落床度 佢幫我抹身先 我緊張得滯好似未起到機 跟住佢同我瘋狂打車輪 起L曬機 跟住佢就除衫用個咀幫我帶套 同bj 好正 又含又奶可惜隔著套 唔係就perfect池啦 bj咗一陣佢就問係咪可以騎上嚟 我話ok desu 咁佢就騎咗上嚟跟住捉住我條賓週放入去閪喺度 都幾緊下仲要暖笠笠 同用飛機杯嗰種感覺唔同 唔知係咪用得飛機杯多 我覺得個閪好似都係冇咩真係話一插入去就好舒服佢都特別感覺 騎咗上嚟之後 佢捉住我隻手放喺佢個波到叫我摸 雖然佢個波唔係好大C cup /D cup 左右 手感都幾好 佢un嘅幅度都幾大下都幾舒服 同埋啲叫聲真係幾正呀 un咗一陣之後 佢就攬住同埋嘴我繼續un 速度係快咗但係幅度就冇之前咁大 跟住un多一陣佢好似攰咗 佢同我講換pose轉咗個正常位 我就係咁屌佢啦跟住佢就係咁玩我粒lin 不過其實我唔係幾鍾意正常位㗎 跟住佢個鐘響咗 條女㩒熄佢 問我要唔要轉pose 我話好 跟住轉咗個後入 心諗正呀!屌你 我繼續屌啦 佢啲動作都好配合我 其實我用呢pose 期間個鐘響咗兩次 不過佢都㩒熄咗 第二次鐘嗰陣時我加快速度 跟著就出咗la 個靚姐姐出完之後餵我食糖 叫我唔好入其他舖 臨走前打咗個車輪佢條利好淋 正 聽過巴打講佢話響鐘即係仲有五分鐘 咁我咪超咗時 今次成功破青已經好開心 仲要係日本妹幫我破
跟住嗰日我都有去不過有啲攰陣間打埋
包膠 去左兩日
揀一日黎打啦

短髮妹 Cute 細細粒白白滑滑 有d波路 白虎
性格較沉靜但非常nice

其實4個月前都上過一次 今次去佢竟然一眼就認得我
話估唔到會再見 同埋佢知道我記得佢個名之後好開心咁
揀左21000

搞野果度懶得滯只打精要版本
想睇甜既巴打可能會失望
Service: wet kiss 可食奶 任攬 任摸
過程: 一邊望住我淫笑一邊幫我打J->幫我奶lin->上套BJ->正常位->騎乘位->後背位->對面座位 (攬到實一實咁屌 軟綿綿超好攬
基本上配合度非常高 轉pose 索吻都一定會迎合 kiss果時聞到佢既氣息有陣甜甜既香氣

不過前一日玩完60分鐘虛耗過度+行得有d攰+11點幾都未食夜晚飯+心情麻麻最後出唔到
佢講對唔住 我答佢無野唔好放係心
之後佢知我心情唔好講左d好溫暖既說話鼓勵我 好賢妻feel
最後捉實我對手講多謝 送我落樓 道別都好熱情等到我離開視線範圍先停

有機會會再搵佢

第二日呢

120分鐘

結衣巴打

帶埋邊爐上去打

可以即場煮生炒骨

有諗過包一晚

搵次約出黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞