[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
入到去睇雙馬尾真係好靚 對波睇落都幾大下 細細粒講嘢好cutie

雖然係某個蘿莉控巴打嘅type 唔係蘿莉控嘅我都可以俾個高分畀佢
上咗房之後同佢傾咗陣計 不過佢啲英文真係屎過尋日個幫我破青嘅靚姐姐好多 我唯有用我仲試過佢啲英文嘅日文同佢溝通 跟住佢係咁say sorry話佢唔識英文 blablabla 咁啦 有一點要講就係佢都幾好傾嘅

跟住就開始啦我哋就除衫啦 我屌我被騙了
原本睇落去有f 或者e嘅波 佢除左套甲得返 c或者d 算啦橫掂佢幾靚又cutie 我原諒佢啦

跟住我攤喺度 佢幫我抹身同埋係吹兩嘢 跟住係咁奶我粒lin頭 我即時起曬機 咁佢就幫我開始帶套 順便hj埋 hj咗一陣佢就 幫我含住條撚

佢個嘴同尋日個靚姐姐好唔同佢個嘴好細 唔知點解我覺得畀佢含嘅感覺好正 佢仲不時用少少淫嘅笑容向住我笑好L正嗰個表情

跟住佢就問我可唔可以騎上嚟啦 我梗係話ok啦唔通唔ok咩 咁佢就喺上面係咁un啦 我問佢可唔可以揸佢個波跟住佢話好呀
手感意外地唔錯雖然唔係話大 個波型都幾啱我心水 不過佢嘅un法同尋日嗰個姐姐嘅玩法唔同 佢嘅幅度細啲同埋速度都快啲 好望佢嘅時候佢仲會望住我笑一笑個表情真係好正

佢un到咁上下我見佢幾攰啦 我同佢講換pose 換咗個正常式 佢真係幾靚下
但仆街嘅係佢後尾轉來轉去都係騎乘同埋正常 好無聊

跟住應該都差唔多夠鐘啦但係我都未出 咁佢就企喺我上面好快咁上下上下un同埋轉圈係幾正下

跟住令到我勁嬲嘅嘢就嚟啦 佢係咁快速un啦 係好舒服嘅帶佢中途急煞咗兩次因為太攰 因為真係好舒服所以我差唔多出啦 就係我出嘅時候我屌你老母佢急煞 我屈你老味我團火出到一半咋 跟住佢又繼續un 淨返嗰啲先出埋 我屌你知唔知嗰種感覺係幾咁唔爽

你唔畀我錫仲要轉嚟轉去得兩個位 而家呢同我急煞?? 佢畀個波板糖我呀都係要我自己開㗎 我話唔識開佢先餵食咋 我hi
尋日個姐姐明明係我食餵完我食之後仲要畀個wet kiss 我 今時今日咁嘅服務態度點得呀

不過可能係第一個姐姐將我個 standard得拉得太高 所以我先覺得第二個好差啫
BTW 我以後決定淨係去搵幫我破青嗰個姐姐算啦 真係好正

有冇第一日同第二日間鋪既名

某個巴打教我好嘢要自己食 唔好話俾人知

收埋食
睇完ptgf post, 覺得去日本call g 好經濟實惠

唔知咩事,冇理港女好耐
睇完ptgf post, 覺得去日本call g 好經濟實惠

唔知咩事,冇理港女好耐

究竟ptgf 發生咩事

前日小弟心血來潮 突然間想去飛田見識
咁就搵咗個巴打一齊去 9點幾就去到咗現埸啦 巴打拉我去一邊話叫我冷靜下調整下心情去 我個心臟已經跳得好快 對於一個18歲嘅青頭仔嚟講呢道簡直係天堂 咁冷靜完就去馬啦 見到好多靚女姐姐 啲媽媽桑就係道叫人stop 入去咁 行完一圈之後個心臟差唔多頂唔順 但係都仲未揀到 之後行咗好多轉到未揀到 行到連啲媽媽桑都認得我 行下行睇個鐘我屌!成11點啦 巴打叫我快啲入閘唔係就冇架啦 咁我狗衝去最近嗰間 巴打教我要攞銀包出嚟先 我一入到去係個著露臍水手服嘅姐姐 我攞銀包 跟著佢話no no no 叫我上去 上左去之後唔係好明佢講咩 跟著佢跑咗去搵電話用line翻譯我先明 我就俾咗錢佢揀咗30分鐘plan 跟著佢叫我除衫跟住佢落咗去陣間會返嚟 其實嗰陣時我都有啲怯驚起唔到機或者出唔到 上返嚟之後 佢同我傾咗陣偈先 佢問我幾多歲 我話18 跟住佢係咁話我好年輕 問我係咪第一次仆野 我話係跟住佢叫我瞓落床度 佢幫我抹身先 我緊張得滯好似未起到機 跟住佢同我瘋狂打車輪 起L曬機 跟住佢就除衫用個咀幫我帶套 同bj 好正 又含又奶可惜隔著套 唔係就perfect池啦 bj咗一陣佢就問係咪可以騎上嚟 我話ok desu 咁佢就騎咗上嚟跟住捉住我條賓週放入去閪喺度 都幾緊下仲要暖笠笠 同用飛機杯嗰種感覺唔同 唔知係咪用得飛機杯多 我覺得個閪好似都係冇咩真係話一插入去就好舒服佢都特別感覺 騎咗上嚟之後 佢捉住我隻手放喺佢個波到叫我摸 雖然佢個波唔係好大C cup /D cup 左右 手感都幾好 佢un嘅幅度都幾大下都幾舒服 同埋啲叫聲真係幾正呀 un咗一陣之後 佢就攬住同埋嘴我繼續un 速度係快咗但係幅度就冇之前咁大 跟住un多一陣佢好似攰咗 佢同我講換pose轉咗個正常位 我就係咁屌佢啦跟住佢就係咁玩我粒lin 不過其實我唔係幾鍾意正常位㗎 跟住佢個鐘響咗 條女㩒熄佢 問我要唔要轉pose 我話好 跟住轉咗個後入 心諗正呀!屌你 我繼續屌啦 佢啲動作都好配合我 其實我用呢pose 期間個鐘響咗兩次 不過佢都㩒熄咗 第二次鐘嗰陣時我加快速度 跟著就出咗la 個靚姐姐出完之後餵我食糖 叫我唔好入其他舖 臨走前打咗個車輪佢條利好淋 正 聽過巴打講佢話響鐘即係仲有五分鐘 咁我咪超咗時 今次成功破青已經好開心 仲要係日本妹幫我破
跟住嗰日我都有去不過有啲攰陣間打埋

第一次都扑到咁耐 有得狂濕吻實好難忘
睇到好掛住個日本妹
決定今年年底前番松島搵番佢
拿我無推薦呀 我話想上je

我幫你試咗伏啦你唔使上呀

照你咁講都唔係好伏啫

diu你識日文可以溝通吖嘛我都唔識點撚樣 溝通

公告各位去之前學夠幾句日文
睇到好掛住個日本妹

你果件返左去未
睇到好掛住個日本妹

你果件返左去未

唔知
求 京都有沒有料理食呢

前日小弟心血來潮 突然間想去飛田見識
咁就搵咗個巴打一齊去 9點幾就去到咗現埸啦 巴打拉我去一邊話叫我冷靜下調整下心情去 我個心臟已經跳得好快 對於一個18歲嘅青頭仔嚟講呢道簡直係天堂 咁冷靜完就去馬啦 見到好多靚女姐姐 啲媽媽桑就係道叫人stop 入去咁 行完一圈之後個心臟差唔多頂唔順 但係都仲未揀到 之後行咗好多轉到未揀到 行到連啲媽媽桑都認得我 行下行睇個鐘我屌!成11點啦 巴打叫我快啲入閘唔係就冇架啦 咁我狗衝去最近嗰間 巴打教我要攞銀包出嚟先 我一入到去係個著露臍水手服嘅姐姐 我攞銀包 跟著佢話no no no 叫我上去 上左去之後唔係好明佢講咩 跟著佢跑咗去搵電話用line翻譯我先明 我就俾咗錢佢揀咗30分鐘plan 跟著佢叫我除衫跟住佢落咗去陣間會返嚟 其實嗰陣時我都有啲怯驚起唔到機或者出唔到 上返嚟之後 佢同我傾咗陣偈先 佢問我幾多歲 我話18 跟住佢係咁話我好年輕 問我係咪第一次仆野 我話係跟住佢叫我瞓落床度 佢幫我抹身先 我緊張得滯好似未起到機 跟住佢同我瘋狂打車輪 起L曬機 跟住佢就除衫用個咀幫我帶套 同bj 好正 又含又奶可惜隔著套 唔係就perfect池啦 bj咗一陣佢就問係咪可以騎上嚟 我話ok desu 咁佢就騎咗上嚟跟住捉住我條賓週放入去閪喺度 都幾緊下仲要暖笠笠 同用飛機杯嗰種感覺唔同 唔知係咪用得飛機杯多 我覺得個閪好似都係冇咩真係話一插入去就好舒服佢都特別感覺 騎咗上嚟之後 佢捉住我隻手放喺佢個波到叫我摸 雖然佢個波唔係好大C cup /D cup 左右 手感都幾好 佢un嘅幅度都幾大下都幾舒服 同埋啲叫聲真係幾正呀 un咗一陣之後 佢就攬住同埋嘴我繼續un 速度係快咗但係幅度就冇之前咁大 跟住un多一陣佢好似攰咗 佢同我講換pose轉咗個正常位 我就係咁屌佢啦跟住佢就係咁玩我粒lin 不過其實我唔係幾鍾意正常位㗎 跟住佢個鐘響咗 條女㩒熄佢 問我要唔要轉pose 我話好 跟住轉咗個後入 心諗正呀!屌你 我繼續屌啦 佢啲動作都好配合我 其實我用呢pose 期間個鐘響咗兩次 不過佢都㩒熄咗 第二次鐘嗰陣時我加快速度 跟著就出咗la 個靚姐姐出完之後餵我食糖 叫我唔好入其他舖 臨走前打咗個車輪佢條利好淋 正 聽過巴打講佢話響鐘即係仲有五分鐘 咁我咪超咗時 今次成功破青已經好開心 仲要係日本妹幫我破
跟住嗰日我都有去不過有啲攰陣間打埋

第一次都扑到咁耐 有得狂濕吻實好難忘

我都好好奇點解可以咁耐 我原本以為應該可能十分鐘到就拜拜 點知兩次去30分鐘plan都唔撚夠用咁滯
拿我無推薦呀 我話想上je

我幫你試咗伏啦你唔使上呀

照你咁講都唔係好伏啫

diu你識日文可以溝通吖嘛我都唔識點撚樣 溝通

公告各位去之前學夠幾句日文

巴打整兩句畀小弟幫旁下身呀
僕はバスで学校へ行きます。

付き合ってください
有冇巴打有詳細點行過去 google完都唔係好識

飛田

飛田

動物園町 站落 ⋯無記錯好似2號出口 開google map 喇 你一路行會經過幾條巷

I go to school by bus?

付き合ってください

我驚講完比人出禁

飛田

動物園町 站落 ⋯無記錯好似2號出口 開google map 喇 你一路行會經過幾條巷

基本上只要行岩方向 係一條大直路黎 好易行

付き合ってください

我驚講完比人出禁

飛田

基本上只要行岩方向 係一條大直路黎 好易行

其實跟人行都應該得
師兄。可唔可以pm埋我?
現在身處大阪,已試飛田。感覺不滿足
想向師兄請求
心急人上
呀中 尋日係無套同我吹
家陣上下日本橋個網睇下先
不過唔識人

今晚打算搵邊個

頂 我身得返三萬yen
家陣電話上唔到網
靠街邊wifi
點過兩日⋯

去100yen店買個包分兩日食,你諗下你細佬呢兩日點食好啦

食完喇
子貓正好多
最好少係動物園町 個站一出寫住小心醉漢 小心人妖 ⋯

巴打

想試子貓,有無邊間介紹?

揀完女佢會帶你去時鐘酒店?

唔識日文受唔受?

比你WeChat 我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞