[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
岩岩上bakusai睇 勁多人講條女

好野定衰野

好野

靚到似邊個?

好野定衰野

好野

靚到似邊個?

其實佢地d日文我都睇唔明
你入去永久見到最多人提果個就係

好野定衰野

好野

靚到似邊個?

好似話似聲優戸松遥

好野定衰野

好野

靚到似邊個?

好似話似聲優戸松遥

咁我又唔覺。條女正好多
4月啦 4月有無人去
我有朋友話有部份係華僑扮日本妹
點先分到係咪真既日本妹
我有朋友話有部份係華僑扮日本妹
點先分到係咪真既日本妹

心齋橋或者歌舞妓町就難講
飛田基本上不可能
回頭草
回頭草

真係好d?
回頭草

真係好d?

揀左四十分鐘 又冇特別好d 完左攬住傾計
睇睇下幾似細粒細波後生版大槻響
回頭草

真係好d?

如果真係有大槻既鯉魚嘴就正
回頭草

真係好d?

或者有追住條能黎含的技巧
回頭草

真係好d?

這些機會
回頭草

真係好d?

這些機會

返黎了?
包膠
好撚正 靚
有波, 瘦, 有腹肌, 短頭髮
勁好笑容

上到去我又唔係太聽得明佢講乜 兩個不停笑
我著住條under, 佢指住自己果條
我以為叫我幫佢除.. 點知佢叫我除自己 又笑一輪
跟住訓底之後就嘴我

前戲一陣就入, 屌左好耐都冇feel射
個鐘響左4次先出到
好彩媽媽生都冇黑面, 佢又不停笑話daijorbu😂
著完鞋食住糖就走左
講返前晚嗰條仆街㗎妹
嗰晚11點夜巴過東京
8點幾先到飛田
本來想搵返第一日數墨嗰個女仔
但無返工
之後行咗轉
見到幾靚幾可愛入咗
少少趕時間就20分鐘
唔知係我樣衰,唔係日本人,定係揀咗20分鐘其中一樣得罪咗佢
收完錢上返嚟就開始黑面,好快甩曬啲衫,好撚趕時間咁
無撚用過口,一嚟就上套打J,仲要好唔舒服嗰隻
見佢閪口閪臉真係扯唔起
佢打撚到攰就停,我叫佢繼續唔好停
最後射唔出
夠鐘佢鳩衝去著衫走
屌唔知我係咪阻住佢放工

一模一樣
果次我仲揀咗30分鐘
未射就走咗
靚係靚不過用手打丁勁撚hea
硬下軟下咁

嗰晚去完心情真係勁差
灰鳩曬機
講返前晚嗰條仆街㗎妹
嗰晚11點夜巴過東京
8點幾先到飛田
本來想搵返第一日數墨嗰個女仔
但無返工
之後行咗轉
見到幾靚幾可愛入咗
少少趕時間就20分鐘
唔知係我樣衰,唔係日本人,定係揀咗20分鐘其中一樣得罪咗佢
收完錢上返嚟就開始黑面,好快甩曬啲衫,好撚趕時間咁
無撚用過口,一嚟就上套打J,仲要好唔舒服嗰隻
見佢閪口閪臉真係扯唔起
佢打撚到攰就停,我叫佢繼續唔好停
最後射唔出
夠鐘佢鳩衝去著衫走
屌唔知我係咪阻住佢放工

天空樹巴打 有冇tg
我add phoe3 怪怪地
黎緊會去大阪 可唔可以搵你一齊去

Sorry你去埋我先見到
我28號走咗過東京喇
包膠
好撚正 靚
勁好笑容

跟住訓底之後就嘴我

個鐘響左4次先出到
著完鞋食住糖就走左

咁撚正
過咗東京我先開始掛住數墨嗰個女仔
好後悔無覆桌
包膠
好撚正 靚
勁好笑容

跟住訓底之後就嘴我

個鐘響左4次先出到
著完鞋食住糖就走左

好似之前發夢去嗰個
又係短頭髮,瘦地,勁好笑容,笑得勁靚,又有得車
不過冇乜波,B左右
包膠
好撚正 靚
勁好笑容

跟住訓底之後就嘴我

個鐘響左4次先出到
著完鞋食住糖就走左

咁撚正
過咗東京我先開始掛住數墨嗰個女仔
好後悔無覆桌

新幹線來回
包膠
好撚正 靚
勁好笑容

跟住訓底之後就嘴我

個鐘響左4次先出到
著完鞋食住糖就走左

好似之前發夢去嗰個
不過冇乜波,B左右

咁你姐係有冇去到
有機同一個, 我分唔到b定c
包膠
好撚正 靚
勁好笑容

跟住訓底之後就嘴我

個鐘響左4次先出到
著完鞋食住糖就走左

好似之前發夢去嗰個
不過冇乜波,B左右

咁你姐係有冇去到

佢仲要白虎
包膠
好撚正 靚
勁好笑容

跟住訓底之後就嘴我

個鐘響左4次先出到
著完鞋食住糖就走左

好似之前發夢去嗰個
不過冇乜波,B左右

咁你姐係有冇去到

佢仲要白虎

又唔記得係咪白虎
除左飛田仲有邊度比外國人玩
入左條冇波兔耳妹

不過白虎

懂不懂規矩

包膠啦

對於巴打黎講可能好普通

發夢記得間鋪好似叫永久

詳細

話說尋日都入左另一間 條女著巴塞波衫 不過好撚伏 吹幾下就叫我上面 仲話我手凍唔俾摸 返到去嬲嬲地自己打轉飛機好過

咁唔死心 其實我尋晚都睇中左今次呢條女 著住見米色兔耳外套 不過轉過頭俾人入撚左 今日再去兜左幾轉終於見到佢 問左媽媽生「香港から、大丈夫?」就去馬 上到去揀30分 俾21000佢佢俾返張1000我話discount
之後問我飲可樂定啤 之後黎料啦 都係果d 佢一除衫 屌冇波既 唔係喎白虎喎

不過唔知係咪打完攰得滯定尋晚攪到心情差哂...最後都係屌唔出...最後我指插住佢幫我打出黎算 最後臨走佢俾左張紙仔我

後日走啦 諗緊好唔好臨走搵多佢一次...

巴打係唔係呢個
我上次都沉沉地,雖然冇波但真係俾佢電親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞