[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
ニコニコ

幾時又去搵人

短期內唔會再去大阪了

咁忍得
鹿兒島有無野玩
鹿兒島有無野玩

廣島有無野玩
去左大阪子貓。試左個日本胡慧中

包膠

包膠

行左個圈 啲女係幾靚 不過都有啲係膠面 但好多都幾熱情say hi

利申。從不入閘
行左個圈 啲女係幾靚 不過都有啲係膠面 但好多都幾熱情say hi

利申。從不入閘

試完唔捨得

包膠

都係個d野。冇本番。唔識英文。瘦底。條腰好正。但冇波。b都比盡。除非你好鍾意胡慧中。否則唔駛試

包膠

都係個d野。冇本番。唔識英文。瘦底。條腰好正。但冇波。b都比盡。除非你好鍾意胡慧中。否則唔駛試

巴打 邊度係大阪子貓 同埋上邊巴打講果條女仲係唔係度?家陣人係京都 兩日後返大阪

包膠

巴打 邊度係大阪子貓 同埋上邊巴打講果條女仲係唔係度?家陣人係京都 兩日後返大阪

求子貓詳細攻略包膠
有無巴打係東京一齊搵
岩岩飛田完。六本木(好似係) ayu醬

包膠

包膠

其實去之前已經玩左轉泡泡冇諗住入。不過跌錢唔好提
行左幾圈肚餓去左食章魚燒。坐一陣又再行
諗諗下最後一日。唔入冇機會
就入左。一開始簡20分鐘。龜婆西西地面
上到房打開銀包原來有22000。咁就改左30分鐘
囡囡好開心跳住落樓。上房就吹左幾句
不過都係估下估下。跟之就開波
啜耳仔。啜lin。啜肚。上套吹
傳教士。屌左幾百下都唔出
我自己都腳軟加鳩軟。頂唔順
出番黎訓底。叫佢打出算數
佢以為我出左。問one more?
我話未出好累。幫我打
跟住再一路啜lin一路打出
出個時佢話happy~好搞笑
之後攬住傾到響鐘。著衫問我星期三仲係唔係度。佢話佢會係度
我話聽日走。跟住飛埋黎就攬住我
真係識做生意。跟住寫卡收糖走人

包膠

其實去之前已經玩左轉泡泡冇諗住入。不過跌錢唔好提
行左幾圈肚餓去左食章魚燒。坐一陣又再行
諗諗下最後一日。唔入冇機會
就入左。一開始簡20分鐘。龜婆西西地面
上到房打開銀包原來有22000。咁就改左30分鐘
囡囡好開心跳住落樓。上房就吹左幾句
不過都係估下估下。跟之就開波
啜耳仔。啜lin。啜肚。上套吹
傳教士。屌左幾百下都唔出
我自己都腳軟加鳩軟。頂唔順
出番黎訓底。叫佢打出算數
佢以為我出左。問one more?
我話未出好累。幫我打
跟住再一路啜lin一路打出
出個時佢話happy~好搞笑
之後攬住傾到響鐘。著衫問我星期三仲係唔係度。佢話佢會係度
我話聽日走。跟住飛埋黎就攬住我
真係識做生意。跟住寫卡收糖走人

巴打 人在京都有冇推介,定一定要返大板?
上4台睇下或者其他巴打出手。我日本新手咋。記得包膠
LM先
有無巴打係東京一齊搵

東京吉原兩年次玩過泡泡浴+水床本番
好好傾乜都肯玩
拎埋囡囡卡片
不過舊年再去得番d阿姐
有無巴打係東京一齊搵

東京吉原兩年次玩過泡泡浴+水床本番
好好傾乜都肯玩
拎埋囡囡卡片
不過舊年再去得番d阿姐

唉 去玩7日好唔好抽日去大阪
個時好奇去飛田新地行左轉
痴撚線D日本妹個個正過Av女優
好彩冇錢,唔係一定把持唔住

真唔真?我仲係京都會返大阪 想去

真唔真?我仲係京都會返大阪 想去

樣就一定唔會失望。對波就夾或墊出黎

食樣同後生
下個月到我去見識下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞