[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
新post繼續
留明
唔好浪費錢啦巴打
可一不可再
唔好浪費錢啦巴打
可一不可再

怕咩喎,有錢就係大哂
依排係咪冇巴打係大阪
大家的日本乳
LM
大家的日本乳

雞同鴨講
東京有無?
幾時先有大阪平機票呀屌
留明
Lm
依排係咪冇巴打係大阪

等櫻花開就多
依排係咪冇巴打係大阪

心郁郁想去但肴肴地
依排係咪冇巴打係大阪

心郁郁想去但肴肴地

參觀下囉
果度的屋都好有歷史
依排係咪冇巴打係大阪

心郁郁想去但肴肴地

參觀下囉
果度的屋都好有歷史

不要淆只要入
洗唔洗俾埋地圖你
依排係咪冇巴打係大阪

心郁郁想去但肴肴地

參觀下囉
果度的屋都好有歷史

不要淆只要入
洗唔洗俾埋地圖你

有冇教學
唔係話有大陸妹扮日本妹咩
飛田多高汁
上次食左個聲稱19歲 個樣望落得16
仲要環吹 正到癲 對腳同背係滑到忘不了
勁可愛 好後悔無拎line

松島因為唔集中 但有條中間街好多學生妹 正到癲
30分鐘都係14000yen

攻略? 御堂筋線動物園前站2號出口
出到去未googlemap
啪完可以對面馬路世界の大溫泉 1000幾yen浸到皮都爛 正

松島就area極大
九条站搵一個天橋底的出口出 googlemap 輕鬆

重點係揀女一定要行多幾次
一定要行多幾次 來回又好點都好
揀個笑容甜同揮手ge
愈落力果d 對眼識笑果d就入啦
特別飛田 個個都係咁靚 你點揀姐
緊係服務贏啦 大佬比成16000yen
行到過去打個招呼
其實佢地一眼就睇到你地係外國人
無得扮
微笑say 個hi 識日文就up幾句就除鞋著拖鞋上去啦
唔會抗拒 除緊衫未filrt幾句

條女都係人
佢開心自然比你錫 大車 服務好 甚至環吹添

最正係遇到d初初出黎做果d怕怕羞羞勁得意
香港真係叫雞遇不到ge

利申 去左十幾次飛田 幾次松島 溝通到3成到
正果d都係20分鐘plan 唔知做咩揀親30分鐘都係伏左

十幾次 高高手
飛田多高汁
上次食左個聲稱19歲 個樣望落得16
仲要環吹 正到癲 對腳同背係滑到忘不了
勁可愛 好後悔無拎line

松島因為唔集中 但有條中間街好多學生妹 正到癲
30分鐘都係14000yen

攻略? 御堂筋線動物園前站2號出口
出到去未googlemap
啪完可以對面馬路世界の大溫泉 1000幾yen浸到皮都爛 正

松島就area極大
九条站搵一個天橋底的出口出 googlemap 輕鬆

重點係揀女一定要行多幾次
一定要行多幾次 來回又好點都好
揀個笑容甜同揮手ge
愈落力果d 對眼識笑果d就入啦
特別飛田 個個都係咁靚 你點揀姐
緊係服務贏啦 大佬比成16000yen
行到過去打個招呼
其實佢地一眼就睇到你地係外國人
無得扮
微笑say 個hi 識日文就up幾句就除鞋著拖鞋上去啦
唔會抗拒 除緊衫未filrt幾句

條女都係人
佢開心自然比你錫 大車 服務好 甚至環吹添

最正係遇到d初初出黎做果d怕怕羞羞勁得意
香港真係叫雞遇不到ge

利申 去左十幾次飛田 幾次松島 溝通到3成到
正果d都係20分鐘plan 唔知做咩揀親30分鐘都係伏左

屌 洗唔洗頒個獎俾你呀?做乜撚野講點去呀on9 遲早唔撚俾香港人去
依排係咪冇巴打係大阪

心郁郁想去但肴肴地

參觀下囉
果度的屋都好有歷史

不要淆只要入
洗唔洗俾埋地圖你

有冇教學

快去試跟住包膠
今日終於發夢去左 去個陣6點左右好靜無咩人 行左陣簡左條合眼緣媽媽生又好招呼 揀左25分鐘plan條女肯kiss俾摸 但係呢兩日周圍走身體太累搞到一開始硬唔到 最後完事仲有得訓係到傾下計 可惜自己悶無咩話題 請各位巴打多多指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞