[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike

子貓有個女仔幅圖好靚女 我應該試子貓先定新地先?

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

食過啦,幾高,b cup,賴佢閪出好多水

巴打比幾多分?

呢張相都算似,8成到,80分到,可以一試

好撚正喎

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

巴打比幾多分?

呢張相都算似,8成到,80分到,可以一試

好撚正喎

試下囉

食完返唔到轉頭

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

巴打身體還好嗎

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

巴打身體還好嗎

食完返唔到轉頭

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

邊個係?巴打可否話我知 聽日我返大阪喇

留we7或line

Tonywong1988

識揀胡慧中巴打年紀都唔細

巴打都試過佢??
我30up啦

呢個冇咩興趣

原來我一路都記錯左個名
係彭慧中
都市閒情先岩

留we7或line

巴打都試過佢??
我30up啦

呢個冇咩興趣

原來我一路都記錯左個名
係彭慧中
都市閒情先岩

google番胡慧中。成件事差好遠

巴打都試過佢??
我30up啦

呢個冇咩興趣

原來我一路都記錯左個名
係彭慧中
都市閒情先岩

我以為你咁識食

巴打都試過佢??
我30up啦

呢個冇咩興趣

原來我一路都記錯左個名
係彭慧中
都市閒情先岩

我尋晚一search 嚇死我

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

巴打身體還好嗎

有心

鐘意咪子貓先

邊個女仔呀

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

真係唔再試
胡慧中聽晚有出勤

留we7或line

巴打都試過佢??
我30up啦

呢個冇咩興趣

原來我一路都記錯左個名
係彭慧中
都市閒情先岩

仲以為巴打咁重口味入妖怪通

邊個女仔呀

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

巴打身體還好嗎

有心

抵喇 日本妹 係咪先

夠膽奶

試過一次,之後唔敢

巴打身體還好嗎

有心

抵喇 日本妹 係咪先

咁佢又唔值去到咁
依排好少人包膠
岩岩飛田完。六本木(好似係) ayu醬

包膠

其實去之前已經玩左轉泡泡冇諗住入。不過跌錢唔好提
行左幾圈肚餓去左食章魚燒。坐一陣又再行
諗諗下最後一日。唔入冇機會
就入左。一開始簡20分鐘。龜婆西西地面
上到房打開銀包原來有22000。咁就改左30分鐘
囡囡好開心跳住落樓。上房就吹左幾句
不過都係估下估下。跟之就開波
啜耳仔。啜lin。啜肚。上套吹
傳教士。屌左幾百下都唔出
我自己都腳軟加鳩軟。頂唔順
出番黎訓底。叫佢打出算數
佢以為我出左。問one more?
我話未出好累。幫我打
跟住再一路啜lin一路打出
出個時佢話happy~好搞笑
之後攬住傾到響鐘。著衫問我星期三仲係唔係度。佢話佢會係度
我話聽日走。跟住飛埋黎就攬住我
真係識做生意。跟住寫卡收糖走人

點解我個陣無卡收

包膠

我話未出好累。幫我打

點解我個陣無卡收

你都係搵ayu?

包膠

我話未出好累。幫我打

點解我個陣無卡收

你都係搵ayu?

同一間,叫runa

同一間,叫runa

包個膠先啦
I am back 最後由於原本條女飛機, 變左約巴打介紹果個彭慧中,其實我覺得佢似麥明斯mix 彭慧中
咁一開波 因為大家言語不通 不過我讚佢靚 佢都識話thank you , 之後我就話香港有個女藝人似佢 咁佢睇完好似幾開心 再之後沖涼 正
再之後因爲聽巴打講得bj 咁b b 下 問佢make love 佢話加一萬⋯⋯
I am back 最後由於原本條女飛機, 變左約巴打介紹果個彭慧中,其實我覺得佢似麥明斯mix 彭慧中
咁一開波 因為大家言語不通 不過我讚佢靚 佢都識話thank you , 之後我就話香港有個女藝人似佢 咁佢睇完好似幾開心 再之後沖涼 正
再之後因爲聽巴打講得bj 咁b b 下 問佢make love 佢話加一萬⋯⋯

如果搵酒店職員幫手call G 上門得唔得

咪撚搞到人無左份工

如果酒店喺guest friendly 既有咩唔得?日本人咁好服務可能幫你買埋dom tim la

巴打東京有無酒店介紹

咁之後佢又真係先make 後收錢 勁好人
佢都幾多水 算窄
做完2次之後傾左陣計 佢其實已經29 ⋯
個網個年齡係唔正確
之後我當然話下次黎會搵佢喇

不過我想試埋日本橋果個先走呀頂
有無巴打聯絡到日本橋果間野?

咁之後佢又真係先make 後收錢 勁好人
佢都幾多水 算窄
做完2次之後傾左陣計 佢其實已經29 ⋯
個網個年齡係唔正確
之後我當然話下次黎會搵佢喇

不過我想試埋日本橋果個先走呀頂
有無巴打聯絡到日本橋果間野?

如果佢大波D就無敵,條蛇腰真係世界級,有冇一定要教到燈好暗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞