[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
係咪應該夜晚黎
呢個時間好似冇乜人咁

係 夜晚再黎過

今晚飛

起碼都5,6點先多人
係咪應該夜晚黎
呢個時間好似冇乜人咁

係 夜晚再黎過

今晚飛

起碼都5,6點先多人

未放學
有冇巴打知道四國地區有冇本番玩
有冇翻譯好過GOOGLE?
爆關西D留言譯完都唔知講咩
真心覺得新地比快槍手 而且唔熱情 無情吊
成功飛田新地, 我明解會沉,D 架女真係靚到一個點,服務既話,識日文既巴打應該會較好。
成功飛田新地, 我明解會沉,D 架女真係靚到一個點,服務既話,識日文既巴打應該會較好。

留明睇包膠
利申:無沉但想再去
家陣係關西機場等聽朝機 ⋯下次去東京有無攻略?家陣返去找埋條卡數 過多兩個月又開始儲錢
家陣係關西機場等聽朝機 ⋯下次去東京有無攻略?家陣返去找埋條卡數 過多兩個月又開始儲錢

係機場有咩搞??
為左同囡囡溝通到開始學日文會唔會太勵志

係機場有咩搞??

係佢個休息室上下網沖下涼 飲下野
順便調整下個行李重量 希望平衡到兩個

係機場有咩搞??

D空姐好惡 因住上唔到機

係機場有咩搞??

用KIX CARD入果個?

係機場有咩搞??

D空姐好惡 因住上唔到機

只可以一個書包+一個hand carry
上次搭Peach上磅12kg個姐姐都比我過 好似費事煩咁

係機場有咩搞??

Yes

係機場有咩搞??

Yes

好似唔洗 KIX CARD都入得?
用CARD係有優惠姐

係機場有咩搞??

Yes

用CARD係有優惠姐

係機場有咩搞??

Yes

用CARD係有優惠姐

其實多唔多人??

黎緊同你一樣 都係早機返香港
諗住前一晚入去休息下

係機場有咩搞??

Yes

用CARD係有優惠姐

其實多唔多人??

諗住前一晚入去休息下

今日hk express 有架機壞左 原本d 人咪返左黎日本 變左好多人
為左同囡囡溝通到開始學日文會唔會太勵志

好多人都咁

係機場有咩搞??

Yes

用CARD係有優惠姐

其實多唔多人??

諗住前一晚入去休息下

今日hk express 有架機壞左 原本d 人咪返左黎日本 變左好多人

用卡半價?一個鐘幾錢?
影入面睇下,有冇得伸直訓?

係機場有咩搞??

Yes

用CARD係有優惠姐

其實多唔多人??

諗住前一晚入去休息下

我有次直情訓大堂長椅
呀中 尋日係無套同我吹
家陣上下日本橋個網睇下先
不過唔識人

今晚打算搵邊個

頂 我身得返三萬yen
家陣電話上唔到網
靠街邊wifi
點過兩日⋯

去100yen店買個包分兩日食,你諗下你細佬呢兩日點食好啦

食完喇
子貓正好多
最好少係動物園町 個站一出寫住小心醉漢 小心人妖 ⋯

巴打

想試子貓,有無邊間介紹?

揀完女佢會帶你去時鐘酒店?

唔識日文受唔受?
呀中 尋日係無套同我吹
家陣上下日本橋個網睇下先
不過唔識人

今晚打算搵邊個

頂 我身得返三萬yen
家陣電話上唔到網
靠街邊wifi
點過兩日⋯

去100yen店買個包分兩日食,你諗下你細佬呢兩日點食好啦

食完喇
子貓正好多
最好少係動物園町 個站一出寫住小心醉漢 小心人妖 ⋯

巴打

想試子貓,有無邊間介紹?

揀完女佢會帶你去時鐘酒店?

唔識日文受唔受?

比你WeChat 我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞