[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
正呀。一起身兩個包膠
正呀。一起身兩個包膠

同個巴打一齊去 親眼見證左一宗海難

同埋結衣bb巴打個名應該有d玄機
可惜我經過XXX幾次都見唔到有人
想問問 旅客日文唔太識 有無得屌
認真心急人上 過兩天就離開大阪 感謝
同埋 係咪 近 有個鐘既吸煙位 多d 正女?
松島又點睇?

點海難:
松島又點睇?

飛田多數得
松島又點睇?

飛田多數得

松島唔比?
剛去過松島 有幾個正 同比上
但無時間

邊個海難咁大劑
剛去過松島 有幾個正 同比上
但無時間

認真咩?聽其他巴打講好似話好唔掂啲女

點海難:

有人第二日入左個大波靚女但無乜服務係咁插條女
話前一日果個好佢幾廿倍咁囉
都未走就plan定下次幾時黎返食了

邊個海難咁大劑

點海難:

有人第二日入左個大波靚女但無乜服務係咁插條女
話前一日果個好佢幾廿倍咁囉
都未走就plan定下次幾時黎返食了

日本新識一齊去果個?
得閒無聊打埋第二日

咁第一日陪我去個巴打就走咗啦 原本我都唔諗住去啦 因為淨返兩萬yen仲有兩日要捱

但係唔知點解破完青之後好想再屌多次閪 覺得尋日睇咗咁多位靚女淨係屌一個完全唔夠皮

咁今次我想試啲新嘢啦尋日個巴打係推薦咗幾個畀我嘅h cup 姐姐雙馬尾大波細細粒 blablabla

本來諗住去想去試姐姐嘅 本人好鍾意啲溫柔人妻feel嘅姐姐

但係去到行咗好多圈個姐姐都仲喺入面咁我去吧打推薦嘅另外一間啦
雙馬尾大波細細粒
我屌未寫完唔小心撳錯制send咗
得閒無聊打埋第二日

咁第一日陪我去個巴打就走咗啦 原本我都唔諗住去啦 因為淨返兩萬yen仲有兩日要捱

但係唔知點解破完青之後好想再屌多次閪 覺得尋日睇咗咁多位靚女淨係屌一個完全唔夠皮

咁今次我想試啲新嘢啦尋日個巴打係推薦咗幾個畀我嘅h cup 姐姐雙馬尾大波細細粒 blablabla

本來諗住去想去試姐姐嘅 本人好鍾意啲溫柔人妻feel嘅姐姐

但係去到行咗好多圈個姐姐都仲喺入面咁我去吧打推薦嘅另外一間啦
雙馬尾大波細細粒

磨牙
入到去睇雙馬尾真係好靚 對波睇落都幾大下 細細粒講嘢好cutie

雖然係某個蘿莉控巴打嘅type 唔係蘿莉控嘅我都可以俾個高分畀佢
上咗房之後同佢傾咗陣計 不過佢啲英文真係屎過尋日個幫我破青嘅靚姐姐好多 我唯有用我仲試過佢啲英文嘅日文同佢溝通 跟住佢係咁say sorry話佢唔識英文 blablabla 咁啦 有一點要講就係佢都幾好傾嘅

跟住就開始啦我哋就除衫啦 我屌我被騙了
原本睇落去有f 或者e嘅波 佢除左套甲得返 c或者d 算啦橫掂佢幾靚又cutie 我原諒佢啦

跟住我攤喺度 佢幫我抹身同埋係吹兩嘢 跟住係咁奶我粒lin頭 我即時起曬機 咁佢就幫我開始帶套 順便hj埋 hj咗一陣佢就 幫我含住條撚

佢個嘴同尋日個靚姐姐好唔同佢個嘴好細 唔知點解我覺得畀佢含嘅感覺好正 佢仲不時用少少淫嘅笑容向住我笑好L正嗰個表情

跟住佢就問我可唔可以騎上嚟啦 我梗係話ok啦唔通唔ok咩 咁佢就喺上面係咁un啦 我問佢可唔可以揸佢個波跟住佢話好呀
手感意外地唔錯雖然唔係話大 個波型都幾啱我心水 不過佢嘅un法同尋日嗰個姐姐嘅玩法唔同 佢嘅幅度細啲同埋速度都快啲 好望佢嘅時候佢仲會望住我笑一笑個表情真係好正

佢un到咁上下我見佢幾攰啦 我同佢講換pose 換咗個正常式 佢真係幾靚下
但仆街嘅係佢後尾轉來轉去都係騎乘同埋正常 好無聊

跟住應該都差唔多夠鐘啦但係我都未出 咁佢就企喺我上面好快咁上下上下un同埋轉圈係幾正下

跟住令到我勁嬲嘅嘢就嚟啦 佢係咁快速un啦 係好舒服嘅帶佢中途急煞咗兩次因為太攰 因為真係好舒服所以我差唔多出啦 就係我出嘅時候我屌你老母佢急煞 我屈你老味我團火出到一半咋 跟住佢又繼續un 淨返嗰啲先出埋 我屌你知唔知嗰種感覺係幾咁唔爽

你唔畀我錫仲要轉嚟轉去得兩個位 而家呢同我急煞?? 佢畀個波板糖我呀都係要我自己開㗎 我話唔識開佢先餵食咋 我hi
尋日個姐姐明明係我食餵完我食之後仲要畀個wet kiss 我 今時今日咁嘅服務態度點得呀

不過可能係第一個姐姐將我個 standard得拉得太高 所以我先覺得第二個好差啫
BTW 我以後決定淨係去搵幫我破青嗰個姐姐算啦 真係好正
拿我無推薦呀 我話想上je

我幫你試咗伏啦你唔使上呀
入到去睇雙馬尾真係好靚 對波睇落都幾大下 細細粒講嘢好cutie

雖然係某個蘿莉控巴打嘅type 唔係蘿莉控嘅我都可以俾個高分畀佢
上咗房之後同佢傾咗陣計 不過佢啲英文真係屎過尋日個幫我破青嘅靚姐姐好多 我唯有用我仲試過佢啲英文嘅日文同佢溝通 跟住佢係咁say sorry話佢唔識英文 blablabla 咁啦 有一點要講就係佢都幾好傾嘅

原本睇落去有f 或者e嘅波 佢除左套甲得返 c或者d 算啦橫掂佢幾靚又cutie 我原諒佢啦

跟住我攤喺度 佢幫我抹身同埋係吹兩嘢 跟住係咁奶我粒lin頭 我即時起曬機 咁佢就幫我開始帶套 順便hj埋 hj咗一陣佢就 幫我含住條撚

佢個嘴同尋日個靚姐姐好唔同佢個嘴好細 唔知點解我覺得畀佢含嘅感覺好正 佢仲不時用少少淫嘅笑容向住我笑好L正嗰個表情

跟住佢就問我可唔可以騎上嚟啦 我梗係話ok啦唔通唔ok咩 咁佢就喺上面係咁un啦 我問佢可唔可以揸佢個波跟住佢話好呀
手感意外地唔錯雖然唔係話大 個波型都幾啱我心水 不過佢嘅un法同尋日嗰個姐姐嘅玩法唔同 佢嘅幅度細啲同埋速度都快啲 好望佢嘅時候佢仲會望住我笑一笑個表情真係好正

佢un到咁上下我見佢幾攰啦 我同佢講換pose 換咗個正常式 佢真係幾靚下

跟住應該都差唔多夠鐘啦但係我都未出 咁佢就企喺我上面好快咁上下上下un同埋轉圈係幾正下

跟住令到我勁嬲嘅嘢就嚟啦 佢係咁快速un啦 係好舒服嘅帶佢中途急煞咗兩次因為太攰 因為真係好舒服所以我差唔多出啦 就係我出嘅時候我屌你老母佢急煞 我屈你老味我團火出到一半咋 跟住佢又繼續un 淨返嗰啲先出埋 我屌你知唔知嗰種感覺係幾咁唔爽

你唔畀我錫仲要轉嚟轉去得兩個位 而家呢同我急煞?? 佢畀個波板糖我呀都係要我自己開㗎 我話唔識開佢先餵食咋 我hi
尋日個姐姐明明係我食餵完我食之後仲要畀個wet kiss 我 今時今日咁嘅服務態度點得呀

不過可能係第一個姐姐將我個 standard得拉得太高 所以我先覺得第二個好差啫

有冇第一日同第二日間鋪既名
睇完ptgf post, 覺得去日本call g 好經濟實惠

有冇第一日同第二日間鋪既名

某個巴打教我好嘢要自己食 唔好話俾人知

照你咁講都唔係好伏啫

照你咁講都唔係好伏啫

diu你識日文可以溝通吖嘛我都唔識點撚樣 溝通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞