[日本妹世界第一!!] 有冇巴打去過飛田/松島新地 (2)

1001 回覆
28 Like 6 Dislike
冇咩機會去,好想記得返佢地d樣。你地有無問過合照/LINE?

佢地ge 相 上網睇都係遮哂⋯⋯相反佢間鋪果d 相先係最清楚 ⋯
Btw 東京有咩野玩

東京好貴

大約係大阪幾多倍?
家陣我唔會係香港駛錢

起碼都一倍

質素高唔高一倍

未必會囉,仲識做過大阪果邊生意一倍添
日本妹世界第一!
玩左咁多日 今日要返工了

搭車都不忘推post
冇咩機會去,好想記得返佢地d樣。你地有無問過合照/LINE?

佢地ge 相 上網睇都係遮哂⋯⋯相反佢間鋪果d 相先係最清楚 ⋯
Btw 東京有咩野玩

東京好貴

大約係大阪幾多倍?
家陣我唔會係香港駛錢

起碼都一倍

質素高唔高一倍

未必會囉,仲識做過大阪果邊生意一倍添

所以家陣儲定錢
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

TOTAL:101500yen
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

子貓1,2係邊隻
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

子貓1,2係邊隻

兩次都係梅田
1係個學生妹,高,靚,小小肥
2就阿中
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

再包膠
有冇巴打呢幾日去飛田?過幾日諗住去 但係個fd又唔去 有冇人可以join一齊去
有冇巴打呢幾日去飛田?過幾日諗住去 但係個fd又唔去 有冇人可以join一齊去

單拖去仲好玩,唔駛等可以慢慢睇岩先入,等你包膠

單拖先正
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

再包膠

除左泡泡個轉跌錢都包晒膠啦喎

跌錢唔想提

club amour black list

單拖先正

第一次去 有啲怯同埋驚伏

單拖先正

唔駛驚 我日頭去
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

再包膠

跌錢唔想提

black list咁嚴重

單拖先正

隨時見到港台自己人
東京ソープランド水床求推介

爬完文發現吉原 秘書 等等店果d都不錯
高級店3萬en up哄到條女都有得本番咁制
池袋好似伏

巢鴨口爆店又好似唔錯

求教學
利申 識日文基本溝通
但扮唔到日本仔
去過十幾次飛田同松島

巢鴨睇過好多台仔包膠都好似要打怪

池袋好似伏

巢鴨口爆店又好似唔錯

求教學
利申 識日文基本溝通
但扮唔到日本仔
去過十幾次飛田同松島

3萬咁少,我見有d要75000

你幾號去 我3日後走

池袋好似伏

巢鴨口爆店又好似唔錯

求教學
利申 識日文基本溝通
但扮唔到日本仔
去過十幾次飛田同松島

3萬咁少,我見有d要75000

吉原75000冇走雞
第一次去日本
玩左4轉
子貓1
子貓2
泡泡
飛田

再包膠

跌錢唔想提

點解blacklist?

上網見佢好多女都外國人ok

你幾號去 我3日後走

應該20or21 巴打留個tg

我22-25會去大坂咁囉

我22-25會去大坂咁囉

23號走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞