【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(2)

1001 回覆
171 Like 2 Dislike
好型

顫抖吧
番轉頭屌打彼列公爵

要睇蘇哥心情
小娜娜裙下有鐮刀

應該係蘇哥迫佢保管
我諗到兩隻戒指好似有磁力咁啪一聲合埋就覺得好好笑

係神魔既力量

突發奇想畫左我心目中既小娜娜出黎
希望大家唔好嫌棄

巴打好勁,介唔介意幫你貼堂(貼去我個fb page)
希望大家唔好嫌棄

唔介意呀
如果之後都有人想睇我會為大家送上更多小娜娜

「飄泊的孤魂,你能聽見妾身的聲音嗎?」

蘇梓我所見之處盡是黑暗,甚至連自己的身體都看不到,但確實聽見一把成熟的女性聲音在跟自己對話。

「妳是誰?是妳給我看見剛才的夢境嗎?」

「不,那不是妾身所做的事。」

可是蘇梓我相當好奇,因為他已經不是第一次夢見相同的主角。

「那妳知道那個夢境跟我有什麼關係嗎?為什麼我每次夢見都會有一種懷念的感覺?難道那個人就是我的前世嗎?」

「那個人不是你,但你跟夢中主角的關係妾身亦無可奉告。妾身只是潛伏在世界的最深處偷看各式各樣的靈魂而已。」

「所以妳是萬鬼之母嗎?」

「對呢,在某些地方的確有這樣一個稱呼。」但漆黑中不見其貌,只聽其聲,「蘇梓我,你本應在彈指之前逝去,不過妾身對你的靈魂非常感與趣,不忍心看著你就這樣回歸『世界』。」

「所以我是已經死掉了嗎?」蘇梓我不太記得自己發生了什麼事。

「抱歉,妄身沒有死亡的概念。」萬鬼之母沒有感情,冷靜說道:「只是妾身有一個問題想請教,希望你能夠誠實地回答。」

蘇梓我靜默,等待萬鬼之母的話。

「你在現世還有什麼牽掛嗎?有沒有一件令你感到後悔的事情?」

「後悔?我的字典裡面沒有後悔的字──」蘇梓我又改變心意答道:「不過要說的話,確實有一件令人遺憾的……」

遺憾咩呢

搞小娜娜
希望大家唔好嫌棄

唔介意呀

大家聽到啦

遺憾咩呢

搞小娜娜

其實同小娜娜既台詞前後呼應
希望大家唔好嫌棄

唔介意呀

大家聽到啦

補返 link
https://www.facebook.com/curonecoc/photos/a.791665540960110.1073741828.719887861471212/1173065526153441/?type=3&theater
希望大家唔好嫌棄

唔介意呀

大家聽到啦

補返 link
https://www.facebook.com/curonecoc/photos/a.791665540960110.1073741828.719887861471212/1173065526153441/?type=3&theater

我都覺係雙馬尾 成日都FF個情景出嚟
hi

又真係俾你斷左

好似早左出 差少少斷唔到

遺憾咩呢

搞小娜娜

其實同小娜娜既台詞前後呼應

凖備加甜
聽日星期日喎
但聽日好似唔到甜位
但聽日好似唔到甜位

連續兩次啦
遲啲後補翻
Live
星期六都唔出兩章?
我負皮啦!
但聽日好似唔到甜位

連續兩次啦
遲啲後補翻

一定
Live

歡迎同我一齊追 live
星期六都唔出兩章?
我負皮啦!

我盡左力架喇
Live

歡迎同我一齊追 live
依幾篇幾正,繼續支持
星期六都唔出兩章?
我負皮啦!

我盡左力架喇

加油,睇依個故係我平日少數既娛樂
快上喔
萬鬼之母話自己係妾身 唔通係主角前世既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞