【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(2)

1001 回覆
171 Like 2 Dislike
一路聽選舉論壇一路貼文,好似出得慢左俾你地斷到差d駁唔返
聽晚繼續,就快要打架喇

都要巴打出文咁多我地先斷到

終於有人覺得多文

人既慾望係無限的
加速
唔知點解FF萬鬼之母會似 野良神 入面嘅伊邪

的確XX之母感覺係會大胸

諗起starcraft嗰凱莉根
利申:冇玩過

其實我係諗起 Dark Souls 入面嗰d 好大隻既女神,又或者第一集入面好似有隻蜘蛛女
城入面有冇女

同女惡魔做愛?
「那是無可奈何。最近萬鬼之母的脾氣不太好,給你們亂闖可能會觸怒我們最重要的盟友,到時候魔界就會刮起腥風血雨。」彼列公爵續道:「不過如果只是想找羅剎天的話,本王還是有方法讓你們見面,畢竟羅剎天現時已經沒有留在鬼界裡面。」

「咦?」夏思思問:「可是羅剎天不是跟萬鬼之母做了交易要待在她身旁嗎?」

「羅剎天的靈魂在之前已經化身九百九十九隻惡鬼,最後一隻惡鬼亦在數日前降臨現世;換言之他的靈魂已經油盡燈枯再沒有利用價值,大概萬鬼之母已經放他離開了吧。」

蘇梓我聽見後便說:「看樣子那羅剎天隨時都魂飛魄散?趕快告訴我他的藏身之處嘛,不能由他留下封印就消失!」

「別心急,本王可以告訴你,但必需附帶一個條件。」

「什麼條件如此麻煩──」說到一半,蘇梓我突感一隻無形的手捏緊自己內臟!頓時胃酸倒灌全身,他忍不住跪在地上痛苦掙扎,青筋暴現。

娜瑪連忙扶起蘇梓我,並低頭跟彼列公爵道歉:「我家的笨蛋只是說笑而已,大公閣下有什麼吩咐請隨便告訴我們!」

於是彼列公爵笑道:「非常抱歉呢,蘇梓我先生。本王一時無法控制自己的力量讓你難受了。為表歉意,不如我們先回城內休息一下,接著我才告訴你本王的請求吧。」

蘇梓我好不甘心,但他心裡明白眼前的惡魔不是同一次元的存在。蘇梓我只好咬破自己的嘴唇,並跟隨彼列公爵到訪撒馬利亞城。

君王之器
聽晚繼續,就快要打架喇

終於有人覺得多文

人既慾望係無限的
加速

agger
城入面有冇女

同女惡魔做愛?

小娜娜都係惡魔
「那是無可奈何。最近萬鬼之母的脾氣不太好,給你們亂闖可能會觸怒我們最重要的盟友,到時候魔界就會刮起腥風血雨。」彼列公爵續道:「不過如果只是想找羅剎天的話,本王還是有方法讓你們見面,畢竟羅剎天現時已經沒有留在鬼界裡面。」

「咦?」夏思思問:「可是羅剎天不是跟萬鬼之母做了交易要待在她身旁嗎?」

「羅剎天的靈魂在之前已經化身九百九十九隻惡鬼,最後一隻惡鬼亦在數日前降臨現世;換言之他的靈魂已經油盡燈枯再沒有利用價值,大概萬鬼之母已經放他離開了吧。」

蘇梓我聽見後便說:「看樣子那羅剎天隨時都魂飛魄散?趕快告訴我他的藏身之處嘛,不能由他留下封印就消失!」

「什麼條件如此麻煩──」說到一半,蘇梓我突感一隻無形的手捏緊自己內臟!頓時胃酸倒灌全身,他忍不住跪在地上痛苦掙扎,青筋暴現。

娜瑪連忙扶起蘇梓我,並低頭跟彼列公爵道歉:「我家的笨蛋只是說笑而已,大公閣下有什麼吩咐請隨便告訴我們!」

於是彼列公爵笑道:「非常抱歉呢,蘇梓我先生。本王一時無法控制自己的力量讓你難受了。為表歉意,不如我們先回城內休息一下,接著我才告訴你本王的請求吧。」

蘇梓我好不甘心,但他心裡明白眼前的惡魔不是同一次元的存在。蘇梓我只好咬破自己的嘴唇,並跟隨彼列公爵到訪撒馬利亞城。

君王之器

上一章救女神嗰陣都講過類似既野
聽晚繼續,就快要打架喇

終於有人覺得多文

人既慾望係無限的
加速

agger

黑貓既精力係有限
聽晚繼續,就快要打架喇

先打柒公爵

公爵係魔界巨頭,未必咁快夠打

條件係未收服萬鬼之母

君王之器

個個好似知道男主角係乜水
聽晚繼續,就快要打架喇

先打柒公爵

條件係未收服萬鬼之母

收做後果引誘啲公爵

君王之器

個個好似知道男主角係乜水

剩係男主佢地唔知
聽晚繼續,就快要打架喇

先打柒公爵

條件係未收服萬鬼之母

收做後果引誘啲公爵

遲d 就唔駛靠人
聽晚繼續,就快要打架喇

先打柒公爵

條件係未收服萬鬼之母

收做後果引誘啲公爵

萬鬼之父
push
聽晚繼續,就快要打架喇

先打柒公爵

條件係未收服萬鬼之母

收做後果引誘啲公爵

萬鬼之父

簡稱鬼父
郁佢

打交打交

要佢做受害者

打柒佢

群情洶湧
今章主角一定會覺醒既

覺醒完實力會去到邊

暫時唔講得

至少有撒旦級數嘅力量
lm
快上快上喔
郁佢

打交打交

要佢做受害者

打柒佢

群情洶湧
今章主角一定會覺醒既

覺醒完實力會去到邊

暫時唔講得

至少有撒旦級數嘅力量

熱血故事要慢慢成長
lm

歡迎留名
快上快上喔

感謝陛下經常推po
小娜娜晚安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞