中國央視重申:《聯合聲明》過時無效

1067 回覆
3693 Like 42 Dislike
From Wiki

Pence graduated from Columbus North High School in 1977. He earned a BA degree in history from Hanover College in 1981, and a JD degree from the Indiana University's Robert H. McKinney School of Law in Indianapolis in 1986.

的確冇效
因為係要回歸俾中華民國
講個笑話
同中蟈人講合約精神
推到英國佬出來回應!兩個堂堂大國簽下的契約,竟然無效!中英聯合聲明淪為廢紙?!!!基本法???
用修改和限制的歷史知識批評人哋,井底之蛙示範
同班黑警一樣,自己話無就等於無,唔洗理人地講咩!CLS!
又出錯
白痴口交部都未出聲講佢自己出黎柒
佢嗰啲中國人 心裡面嗰句 都講埋出嚟
喱d野要上面批先出到街,其實就係黨比稿佢地出
老老實實,其實我地呢個所謂<回歸>根本就好多bug

而家佢confirm 過時無效
咁到底係比番英國丫,定係比番民國丫
又或者係比番大清?

咦大清冇左wo, 咁係咪可以公投獨立呢?

嚟緊文宣真係要煲大呢個point
大陸人當佢官方媒體黎架
咁講一講成班人又j出血
記住唔好得個講字
即刻搞返個毀約大會先

既然無效就即刻係14億同750萬人面前撕爛佢
無恥到
我住界限街以南
有expiry date咖?會發臭?你個國家就過時無效啦
無效係咪即係將香港比番英國
如果無效就很想玩玩了
不能不推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞