中國央視重申:《聯合聲明》過時無效

1067 回覆
3693 Like 42 Dislike
其實佢已經做緊
不過問人借
P牌反對的
佢地真係唔識架wo
其實好多國際公約都幾百年啦
成事不足
敗事有餘
如果只係香港利益最大化的話,咁一定係歸英啦。歸英之後先再諗獨唔獨立

即獨立有一個好大嘅問題。就係香港上層建築,已經被江派佔據咗廿幾年。即獨的話,即係做中國某派嘅附庸。咁同而家有咩分別?
係咪應該向外國宣傳中國係點樣對呢啲”合約”
比全世界知道同中國做生意都會比中國咁對待,簽完當唔算數
啲大陸哩無知係黎真係唔識架喎
聯合聲明除左保證一國兩制
香港自由民主不受大陸影響BLAH BLAH BLAH之外

最重要係確立英國將對香港管治既主權移交中國

廢撚左英國咪可以話拎番就拎番,直接派兵打鳩你都仲得
打少陣飛機,英國佬真係做嘢先算啦,打完嘴炮轉個頭咪又返去幫維尼含撚
美國要搞中國,英國唔跟機?想脫歐之後屎都無得食?
823 人鏈 824和你塞 824觀塘遊行 825荃葵青遊行
先歸英送美 唔得咩?點解要送台呀?
失效就岩,咁起碼比返九龍同香港島英國。
利申:新界撚
越惡越無賴即係表示已經驚到賴屎
睇你撐得幾耐
佢哋真係做到凡是敵人贊成的我反對
完全都無考慮過現實情再先講出口
《中英聯合聲明》當中,並沒有宣告《南京條約》失效
假設《中英聯合聲明》無效,咁會發生咩事
中共真係好垃圾,比彭斯屌,自己唔敢搵官員講,
搵央視做小動作等自己唔駛上身
好撚好笑
回歸英國

言而無信的人渣國家
真係厚顏無恥
完全無契約精神
根據往蹟,咪又係兩邊討好扭下屎忽,繼續食兩定茶禮,做咗幾百年契弟英國簡直係牆頭草專家,洗擔心佢無得食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞