中國央視重申:《聯合聲明》過時無效

1067 回覆
3693 Like 42 Dislike
咁中國既「自古以來」幾時過時失效?
咪撚縮呀,柒頭共產黨,
有本事就撐到底
支那人會守信?瞓醒未呀?
【英重量級議員 促給港人完整英國國籍】

英國下議院外交委員會主席圖根達特(Tom Tugendhat)呼籲,政府應給予香港人完整的英國國籍,作為與北京對峙的一種保障。(法新社)

1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

Postal code 就打000000
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
過左期咁大英祖國就可以收番香港囉
有d咩簽左既文件唔係歴史文件?
push
真係好撚無恥
無效既話人地做乜要還番隻金蛋俾你
支那人講合約精神
定死線啊
170萬行完之後政府有無回應啊
無啊!!!!
死線 然後升級
一個無合約精神嘅國家, 試問點敢同佢做生意...
希特拉重申:《慕尼黑協定》過時無效
又走出黎助攻
即係當面小鳩美國佬,正,
睇黎大陸佬真係準備開波。
美國佬可以拉人封艇
中華民國一早自己放棄左香港新界主權 佢果張就真係歴史文件 加上民國係香港歴史 無參與過香港發展
所以咪一日到黑民國啦

如果中英聯合聲明無效 只有英國先係合法有香港主權
Backup+twitter
612 721 811
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞