中國央視重申:《聯合聲明》過時無效

1067 回覆
3693 Like 42 Dislike
打夠稻草人未?
美國先係大佬。但美國同英國係盟友。
香港歸英的話得到嘅保障會大得多。
台灣有軍隊美國英國北約無?
最重要係脫支,咩方式方法無問題,贏到口實有理據就可以
呢個真心笑左出聲
又一件打稻草人嘅傻仔。你呢啲叫咩專家?詭辯專家?
歸英都要英國肯至得,英國咁撚樣嘅國力,要同支那打仗你點睇
美國,北約。
台灣係中國囉,唔會俾全球華人指責分裂中國囉,講幾多次至明呀你,支那閪卧底
所以支那自己講中英聯合聲明失效係俾張好牌我地上
你打夠稻草人未呀P牌仔。係咁搞分化,人哋咁講邊忽似支那臥底呀?
本身已經係一個無乜誠信既國家, 仲要咁大聲同人講, 叫人點同你傾貿易戰
【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/aeNRkkU
中point 特破盲點
無問題,新的過時,用返舊的 , 「南京條約」
你講先歸英嘅最多只apply到界限街以南
要講幾多次先夠

九龍界限街以北新界係從來不屬英國領土,只係借返黎
呢part你點解決呀高人
前面咪講咗囉選擇性失明
咁我都回左你
自己睇返啦
In 2017, the Ministry of foreign affairs of China once claimed that the Sino-British Joint Declaration is a "historical document", but it then added that "words are historical documents that words have no legal effect".

Recently, CCTV officially declared the joint declaration is “obsolete and invalid", does this mean the sovereignty of Hong Kong can return to England?
有效力咁你支那就要遵守啦
你又唔撚做
有冇人熟英國議員啊
#597我就一早講咗點做好。
結果歸民國就不了

香港都係最好喺民國同意下畀香港人公投回歸英國啦

跟民國就得美日照. 跟英國可以入埋北約同五國聯防. 甚至英國脫唔脫歐都好, 借英國睇吓幫唔幫到香港入歐盟. 跟民國, 呢堆嘢就變得好難
有冇得叫英國逆權侵佔咗新界
不過我支持新界應該係主權未定 英國托管狀態
叫民國放棄主權,畀香港人公投選擇歸英獨立啦
同意呀
但你呢個係step 2

step1係要實際意義上脫共
點脫?點令英美開口實插手幫拖(前題佢地已賣過港)
點令全球華人阻力減到最少 甚至企喺香港人度?
你有冇諗過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞