中國央視重申:《聯合聲明》過時無效

1067 回覆
3693 Like 42 Dislike
再3000提醒,特首一日唔向立法會秘書處指示撤回逃犯條例修訂,只需要開1次會議就可以通過2讀3讀

記住五大訴求第一點,完全撤回修例,唔可以俾立法會開會!

壽終正寢要等到2020年9月30日立法會會期完結啊!呢個係打爆立法會既原因啊!香港人等唔起啊,林鄭想拖到開會啊!
美國吹雞,仲可以做牆頭草?當年英國對住蘇聯有無牆頭草呀?咪又係緊跟美國機
仲話深圳整特貿區
當外資笨柒
我嚴正警告你

我反對送台

但支持歸英送美或者獨立

你唔好係度標籤唔支持送台 就係中共p牌

有好多因為支持尼場運動而加入連登嘅p牌

你唔好係度搞連登小圈子大台 ‘其’視P牌
要英國找數
叫埋上一代人簽,佢地唔識上連登
https://petition.parliament.uk/petitions/244402
呢個幾星期發生嘅事都係
幫緊香港同支那切割
BNO平權都冇問題啦咁樣
基本法 歷史文件 過時無效

呢個就係中國人嘅契約精神
想問林鄭,係咪認同
屌,搞咁耐都未八國聯軍黎
蘇聯對英國利益同威脅點同支那?當然係到嘈都係把撚

除非支共死鳩緊,英國先會踩ni幾腳,一日仲有著數一日都仲會繼續扭屎忽,我話既

你咪繼續性幻想英國收返香港囉
即時回歸英國啦,仲比時間中國呀?
中國央視重申:《聯合聲明》過時無效 個刻就要回歸英國啦
班狗識唔識規矩

係效即係跟番南京條約播

抑或厚臉皮到,還香港個段有效

其他無效?
你咪繼續無視美國對英國嘅影響囉
英國喺中國問題上要做牆頭草的話美國撚會同英國有trade deal
https://lihkg.com/thread/1491259/page/1
齊來簽名把中共列為恐怖組織 ,簽爆可以煲上國際!
香港自故以黎都係中國領土過時無效
HONG KONG IS NOT CHINA, HONG KONG IS NOT BELONG TO CHINA
正確D係撳住香港黎搶!
極其量只適用界限街以南
九龍新界係一定歸民國先

自己了解吓各條約內容先講啦
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/展拓香港界址專條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞