澳洲留學生討論區5

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
喔梳
以為你講UST
因為喺連登見得太多UST
USyd OT master 點睇,會唔會好難grad
好多大陸人..
Aus 專業科全部難出
我有英國 OT master offer係咪翻英國讀比較好?
(因為本身係英國讀)
澳洲大學易入難出更何況係專科
不過我個人認為去澳洲讀比較好遲啲移民都方便啲
咁多人讀vet 其實香港以經超多獸醫
根本係city想開個19獸醫course先吹到又高人工又缺人on99

利申 讀緊
其實點解咁難畢到業
你聽佢9吹啦 成日話自己a&f好難讀
收皮啦on9仔
係到扮unsw人但係又冇錢讀
咁唔係點賺你錢?
Fail = more money for uni
邊個話香港超多vet
點會唔多 我想講淨係讀緊嘅都幾百個
係個時城大要開先四圍出新聞話唔夠
我覺得係澳洲讀allied health好啲,認受性好高

利申:澳洲PT
q u t揮手
一兩個月前 QUT stalkerspace 公投左
Creative Industry係成間Uni最廢faculty
不過未必代表佢教得唔好既
好似聽聞功課比其他faculty簡單
但好多locals係底下留言話讀完失業
但我識兩個人 都係CI讀完返返黎即搵到工
unsw都好扮
樹窿再次歡迎大家加入
知道過去兩個月,大家既生活都過得好壓抑。有人係依兩個月之間同父母嗌大交,同伴侶分手,同朋友斷交,有人晚晚夜歸,有人用到無哂錢。或者你覺得好迷惘好無奈,或者你覺得無岀路。有見及此,開左個谷俾大家入黎吐下苦水,只談現實,不談夢境。希望大家可以舒發下,減減壓,然後大家一齊繼續向前行。

發緊想發未發就發夢都唔好係公海講
保障大家安全

講明先 係歡迎任何人講既
理得你藍定黃 狗定人 貓定兔
我地好希望大家可以有個好始既渠道釋放咁耐以來既情緒
如果大家有朋友仔想入來都無任歡迎咖

同埋記得不指責不要質問 任何指責及質問均無助大家發洩情緒

link:
https://t.me/ourtreehole

無論你係邊一到,保護自己,不要透露個人資料
香港人,反抗!
收爹啦垃圾
乜澳洲醫療科有得認受性唔高嘅咩
suck my dick
比起英國, aus allied health會好啲
好 一言為定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞