千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 8 大結局

962 回覆
87 Like 6 Dislike
天翔生性啦
係時候做啲野

天翔冇咗小穎芊琴,真係慘慘

但喱個時間可以做咩
Ko哂班門口狗然後走出疫區

理論上 係一個可能性
同茹霜殺出重圍
吱吱吱吱吱
最終回 第54-55話 23:30開始連載

當一切也跌倒了,只盼離開前見你一面。
「……我都好鍾意你啊,傻瓜。」

終於黎到尾聲,呢段旅途要來個終結了。
23:30將會連載第54話
00:00將會連載第55話
聽晚準時見吧。
連載5個月了,感謝一路支持既您。

原來已經5個月

大廈都係3個半月咋
小霜
到小穎未ar?

小霜最後係好人,係咪好開心

說好的復活呢

welcome to reality
真係唔覺原來追左4,5個月咁耐
睇故永遠都係想出文出快d 但知道差唔多完就

我總算撐到完場
中間真係寫
真係唔覺原來追左4,5個月咁耐
睇故永遠都係想出文出快d 但知道差唔多完就

我總算撐到完場
中間真係寫到唔係好頂得順
最終回 第54-55話 23:30開始連載

當一切也跌倒了,只盼離開前見你一面。
「……我都好鍾意你啊,傻瓜。」

終於黎到尾聲,呢段旅途要來個終結了。
23:30將會連載第54話
00:00將會連載第55話
聽晚準時見吧。
連載5個月了,感謝一路支持既您。

原來已經就半年了
每日追故既時光要完了

呢幾日大廈書會到
800頁有排你睇
最終話啦

好唔捨得

應該有外傳既

如果真係咁我要求下個故可以成為一個角色
當係估中既獎勵

你肯定 我筆下角色9成被擊殺率wo

可能下篇唔係驚慄故呢,同埋邊有咁易估中
btw 佢地成班只不過係被命運選中既可憐人

只不過係 被離棄於孤雨裏既人
如果有下篇長篇,應該真係唔係驚悚故,雖然有題材

有題材可以考慮得閒寫下但唔出故住,寫完先逐話逐話post氣氛好就耐唔耐出幾篇咁你又無咁辛苦

我應該會啊
不過 其實自己寫曬成篇先出 係好煎熬孤獨既事
手上有2個題材
1. 一個唔恐怖既奇幻
2. 一個奇幻人性遊戲
都好想寫 不過老了

始終我唔係作家諗唔到會遇到既問題
但唔恐怖奇幻係唔係少d人寫?
人性遊戲 apper 出左4本高登個陣睇過戲院既故又係關於人性,唔計漫畫,太多人寫好易有對比
當然夢巴前幾話作到咁detail 既報告可能寫到另一種風味啦

人性遊戲多人寫 不過比較多都係用現實黎解釋

我有d想試下 奇幻+遊戲 其實個世界觀我好鍾意 寫到應該會幾好 不過真係冇時間

奇幻+遊戲好正

巴打睇過咩奇幻遊戲故

1/2王子有冇聽過

聽過,不過冇睇
係邊一類

佢個背景set咗係2140年

好似vr咁用精神入去遊戲世界

好似好正咁,係咪只有小說?

好似仲有漫畫 唔係好記得

我中學嗰時睇

當係估中既獎勵

有題材可以考慮得閒寫下但唔出故住,寫完先逐話逐話post氣氛好就耐唔耐出幾篇咁你又無咁辛苦

我應該會啊
手上有2個題材
1. 一個唔恐怖既奇幻
2. 一個奇幻人性遊戲
都好想寫 不過老了

人性遊戲 apper 出左4本高登個陣睇過戲院既故又係關於人性,唔計漫畫,太多人寫好易有對比
當然夢巴前幾話作到咁detail 既報告可能寫到另一種風味啦

我有d想試下 奇幻+遊戲 其實個世界觀我好鍾意 寫到應該會幾好 不過真係冇時間

奇幻+遊戲好正

巴打睇過咩奇幻遊戲故

1/2王子有冇聽過

聽過,不過冇睇
係邊一類

我中學嗰時睇

有冇睇開日本D人性、校園懸疑故
追追下咁就完喇今晚 時間過得真係快
最終話啦

好唔捨得

應該有外傳既

當係估中既獎勵

我應該會啊
手上有2個題材
1. 一個唔恐怖既奇幻
2. 一個奇幻人性遊戲
都好想寫 不過老了

奇幻+遊戲好正

巴打睇過咩奇幻遊戲故

1/2王子有冇聽過

聽過,不過冇睇
係邊一類

我中學嗰時睇

例如呢
追追下咁就完喇今晚 時間過得真係快

我都係咁話,我都唔覺得寫咗咁耐
最終話啦

好唔捨得

應該有外傳既

多謝bb支持

當係估中既獎勵

我應該會啊
手上有2個題材
1. 一個唔恐怖既奇幻
2. 一個奇幻人性遊戲
都好想寫 不過老了

奇幻+遊戲好正

巴打睇過咩奇幻遊戲故

1/2王子有冇聽過

聽過,不過冇睇
係邊一類

我中學嗰時睇

例如呢

想你介紹
有本封鎖校園 未睇
11:30 開始post
故事完之後,希望大家一定要留下感想

我淨係想快啲睇埋個尾去姐
原來已經追左咁耐

當係估中既獎勵

我應該會啊
手上有2個題材
1. 一個唔恐怖既奇幻
2. 一個奇幻人性遊戲
都好想寫 不過老了

奇幻+遊戲好正

巴打睇過咩奇幻遊戲故

1/2王子有冇聽過

聽過,不過冇睇
係邊一類

我中學嗰時睇

例如呢

想你介紹
有本封鎖校園 未睇

八頭道尾

輸不起13好正

又係時候準備下一個故
準備迎戰大結局了
放心夢巴,我一定有千文感想回饋畀你
2件事
1. sorry,第55話要1點左右先出到,我想盡力寫好個結尾佢
2. 第54話....希望大家明白我咁做,係有原因,唔好屌我住

第54話:《這裏並沒有你》

錯了。

錯了。

孤獨,從不因被孤立,只是這裏並沒有你。
1點繼續出,感謝支持
第54話會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞