千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 8 大結局

962 回覆
87 Like 6 Dislike
香港 - 多災多難,"大廈"故又病毒測試又死人冧樓
今次就病毒爆發,GDP又反増長

原來小霜係正常人一個 ,但骨格精奇,又大力 (根本就係練武奇才 )
Btw , 小穎....

所以James先留低...因為點都係要死
最後好似都係離唔開 23樓格局咁
必須同大家講聲不好意思
經過反覆掙扎,今晚原定「加更」既第52話,需要延遲至聽晚11點
由於「加更」已達標,為照舊兌現承諾,第53話將自動加更,即係禮拜六11點出
原因係用多咗時間度大綱,寫作進度不符預期,而第52話係最關鍵重要一話,篇幅頗長4500字左右
為確保質素,必須落呢個延遲決定
請求各位體諒,以及感謝一直以來的支持,小弟會努力寫好佢!

順帶預告,第52話,內容係《芊琴篇》,希望大家喜歡!
必須同大家講聲不好意思
經過反覆掙扎,今晚原定「加更」既第52話,需要延遲至聽晚11點
由於「加更」已達標,為照舊兌現承諾,第53話將自動加更,即係禮拜六11點出
原因係用多咗時間度大綱,寫作進度不符預期,而第52話係最關鍵重要一話,篇幅頗長4500字左右

等你
幾時出到大廈本書呀夢巴
必須同大家講聲不好意思

出咗頭半集先都好吖。。。
又要等多日
出咗頭半集先都好吖。。。
又要等多日

吊癮大法
正皮
下一頁
咦~冇文既
文呢
原來今日冇文
青頭仔到此一遊
努力寫緊架啦
努力寫緊架啦

等你
努力寫緊架啦

我認我蠢 但點解要幫天翔出去?就算佢唔係隔離份子,但佢都中左病毒,出到去咪會傳染人?
我認我蠢 但點解要幫天翔出去?就算佢唔係隔離份子,但佢都中左病毒,出到去咪會傳染人?

呢一點
今晚會好清楚

呢一點
今晚會好清楚

結局:
原來病毒同藥廠有關,廢騰同Ashley已經秘密成立一個組織對抗佢地,而今晚茹霜會交廢翔畀佢地醫好,加入組織成為特務,之後就係第三季故事,叫做《你以為有exit嗎?少年你太年輕了,不信?我將你放回23樓 之 銀河電車137上的廢人戰隊2018》
留名
今日呢章 真係寫到腦閉塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞