千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 8 大結局

962 回覆
87 Like 6 Dislike
死了

仲要主角唔知
插圖同我ff既芊琴一模一樣

鄰家女孩
貓仔 好殘忍
我都話芊琴好架啦 好sad

換翻芊琴視角 就覺得主角乜都唔知
喊咗

感謝你既眼淚
最後個個都死哂,得番天翔一個係夢入面

係咪sad ending
lm
Sad
希望廢翔可以做啲野,反抗命運
夢巴寫死曬我鍾諗既角色咁不如玩大佢

最後整到解藥剩係救得番廢翔同The Mist 死剩男主一樣
跟住廢翔接受唔到癲左最後係自己幻想空間見番曬佢地

其實我係黎推post 的

其實我諗嗰個廢騰結局加第三季反抗藥廠都唔錯吖,夢巴考慮下

所以我都話
芊琴係女主角
命運的捉弄
芊琴
小霜原來咁用心良苦
btw , 我個小穎呢?

借住小穎俾謝巴先

香港 - 多災多難,"大廈"故又病毒測試又死人冧樓
今次就病毒爆發,GDP又反増長

原來小霜係正常人一個 ,但骨格精奇,又大力 (根本就係練武奇才 )
Btw , 小穎....

所以James先留低...因為點都係要死

兩個平行時空黎
不過有冇人諗過
芊琴同toby係對同一間中學架呢

夢巴世界觀phase 1
Sad

你覺得 天翔可以做d咩呢

呢個idea正wo!

其實我諗嗰個廢騰結局加第三季反抗藥廠都唔錯吖,夢巴考慮下

23層有第二個結局係書 呢幾日到
命運的捉弄
芊琴

最後總算救到天翔啊
香港 - 多災多難,"大廈"故又病毒測試又死人冧樓
今次就病毒爆發,GDP又反増長

原來小霜係正常人一個 ,但骨格精奇,又大力 (根本就係練武奇才 )
Btw , 小穎....

所以James先留低...因為點都係要死

兩個平行時空黎
不過有冇人諗過
芊琴同toby係對同一間中學架呢

夢巴世界觀phase 1

林逸山學生 都係貓奴
Sad

咁要睇夢巴你喇

堂堂男主角點可以最後都蒙在鼓裡
係時候開啟主角光環,帶芊琴逃出去,將政府既野公之於世,之後同小琴兩人世界咁生活

仆街太過理想添
仲有3話就完啦
Sad

咁要睇夢巴你喇

係時候開啟主角光環,帶芊琴逃出去,將政府既野公之於世,之後同小琴兩人世界咁生活

仆街太過理想添

你假設咗芊琴冇死
Sad

咁要睇夢巴你喇

仆街太過理想添

你假設咗芊琴冇死

等睇廢騰Cross over 過嚟救人殺出去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞