千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車 8 大結局

962 回覆
87 Like 6 Dislike
天翔生性啦
係時候做啲野

天翔冇咗小穎芊琴,真係慘慘
推兩野先

如果真係咁我要求下個故可以成為一個角色
當係估中既獎勵

你肯定 我筆下角色9成被擊殺率wo

可能下篇唔係驚慄故呢,同埋邊有咁易估中
btw 佢地成班只不過係被命運選中既可憐人

只不過係 被離棄於孤雨裏既人
如果有下篇長篇,應該真係唔係驚悚故,雖然有題材

有題材可以考慮得閒寫下但唔出故住,寫完先逐話逐話post氣氛好就耐唔耐出幾篇咁你又無咁辛苦

我應該會啊
不過 其實自己寫曬成篇先出 係好煎熬孤獨既事
手上有2個題材
1. 一個唔恐怖既奇幻
2. 一個奇幻人性遊戲
都好想寫 不過老了

始終我唔係作家諗唔到會遇到既問題
但唔恐怖奇幻係唔係少d人寫?
人性遊戲 apper 出左4本高登個陣睇過戲院既故又係關於人性,唔計漫畫,太多人寫好易有對比
當然夢巴前幾話作到咁detail 既報告可能寫到另一種風味啦

人性遊戲多人寫 不過比較多都係用現實黎解釋

我有d想試下 奇幻+遊戲 其實個世界觀我好鍾意 寫到應該會幾好 不過真係冇時間

奇幻+遊戲好正

巴打睇過咩奇幻遊戲故

1/2王子有冇聽過

聽過,不過冇睇
係邊一類

佢個背景set咗係2140年

好似vr咁用精神入去遊戲世界
《搵唔到Exit嘅23層大廈》好快送到大家手上架啦!
前排小弟遇到唔少阻滯,導致完成日期比原定遲了一些,
再次講聲不好意思,以及感謝你地既等待!

容我再次感謝支持實體書既您,是次出版本來不敢抱任何期望,最後訂購數量有點出乎小弟預料
將文字化成實體,對每一個作者而言,都係好大既鼓勵及肯定
小弟會盡所能,繼續執筆寫出更多故事,不會辜負大家既期望

呢接近800頁,除咗正傳外,仲收錄咗外傳《不回歸的47°》、Mktor外傳、Secret Ending、後傳,已經係《搵唔到Exit嘅23層大廈》既完整拼圖!
實體書會陸續送到大家手上,希望大家鍾意呢趟旅程啦!

小霜
到小穎未ar?
最終回 第54-55話 23:30開始連載

當一切也跌倒了,只盼離開前見你一面。
「……我都好鍾意你啊,傻瓜。」

終於黎到尾聲,呢段旅途要來個終結了。
23:30將會連載第54話
00:00將會連載第55話
聽晚準時見吧。
連載5個月了,感謝一路支持既您。

如果真係咁我要求下個故可以成為一個角色
當係估中既獎勵

你肯定 我筆下角色9成被擊殺率wo

可能下篇唔係驚慄故呢,同埋邊有咁易估中
btw 佢地成班只不過係被命運選中既可憐人

只不過係 被離棄於孤雨裏既人
如果有下篇長篇,應該真係唔係驚悚故,雖然有題材

有題材可以考慮得閒寫下但唔出故住,寫完先逐話逐話post氣氛好就耐唔耐出幾篇咁你又無咁辛苦

我應該會啊
不過 其實自己寫曬成篇先出 係好煎熬孤獨既事
手上有2個題材
1. 一個唔恐怖既奇幻
2. 一個奇幻人性遊戲
都好想寫 不過老了

始終我唔係作家諗唔到會遇到既問題
但唔恐怖奇幻係唔係少d人寫?
人性遊戲 apper 出左4本高登個陣睇過戲院既故又係關於人性,唔計漫畫,太多人寫好易有對比
當然夢巴前幾話作到咁detail 既報告可能寫到另一種風味啦

人性遊戲多人寫 不過比較多都係用現實黎解釋

我有d想試下 奇幻+遊戲 其實個世界觀我好鍾意 寫到應該會幾好 不過真係冇時間

奇幻+遊戲好正

巴打睇過咩奇幻遊戲故

1/2王子有冇聽過

聽過,不過冇睇
係邊一類

佢個背景set咗係2140年

好似vr咁用精神入去遊戲世界

好似好正咁,係咪只有小說?
小霜
到小穎未ar?

小霜最後係好人,係咪好開心
咁快就完
咁快就完

巴打10月開始追喇wo
好好睇
好好睇

多謝支持
咁快就完

巴打10月開始追喇wo

吓原來個故10月就開始
救命我呢一年除咗追故仲做過d乜
又話1點既 我好心急呀
又話1點既 我好心急呀

聽晚2330
咁快就完

巴打10月開始追喇wo

吓原來個故10月就開始

我呢年除咗寫故仲做過d乜?
咁快就完

巴打10月開始追喇wo

吓原來個故10月就開始

夜訓
天翔生性啦
係時候做啲野

天翔冇咗小穎芊琴,真係慘慘

但喱個時間可以做咩
Ko哂班門口狗然後走出疫區

聽晚準時見吧。

原來已經5個月
小霜
到小穎未ar?

小霜最後係好人,係咪好開心

說好的復活呢
真係唔覺原來追左4,5個月咁耐
睇故永遠都係想出文出快d 但知道差唔多完就

聽晚準時見吧。

原來已經就半年了
每日追故既時光要完了
最終話啦

好唔捨得
咁快就完

巴打10月開始追喇wo

吓原來個故10月就開始

夜訓

為咗你地咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞