[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實一定夠時間練哂最上級
入去炸死一件飛返出黎sosad
前代有個係黑天馬,飛行可以用魔法。
如果dlc有出返既話呢個職都幾屈
屌,上一個週目見主角光環太勁,今個週目升左主角做 dark knight 廢撚到
拎支牙簽吉人唔痛,魔法打人 R 痕咁。
藍線王子轉咩職好?
3個班長同主角都有專用職,如果玩最上級,我估皇女同王子都係重騎向
最後周目,借亞修返黎第三章親手殺養父
跟住瘋狂挖角
我想問下Benz神器克制無效
咁我放落龍領到係咪魔法同弓克制都無效化左
咁咪屈撚晒機
想問下 知唔知6月件失物 皮革弓套係邊到搵到
搵左好耐都唔見
好似係薩米亞,女傭兵
佢問係邊度搵到 唔係比邊個
咁邊到搵到 睇攻略話6月係大廳
搵均哂都冇
失物唔係隨機嘅咩
唔係
通常喺上月個位
我都試過練暗主教
主角雙修唔得 會變左兩頭唔到岸
打到三週目 開始玩玩下會訓著左
玩前半玩到想死
挖人育成好快悶
係⋯⋯
唯有等登鳩練啲人純搞笑。
玩黃線硬推 Raphael 做奶、Hilda 拍住 Lysithea 上 Gremory、Claude 收起唔出、Marianne 上 Great Knight

屌如果唔係 Sensei、Lysithea 同 Leonie 正常 build Normal + Casual 過關都有困難
有冇用大隻佬跳舞
未玩到,屌你我卡緊關
但係好提議 我諗緊係佢定 Lorentz
屌你班友好重口味
我放棄呢個計劃⋯⋯
主角唔夠 renown 一開始 chur 唔到佢地啲 skill 上去。屌你個個紅色箭咀。打交果陣班友餵人頭都食唔到完全升唔到上去。
搵隻夠硬速度唔慢既快最好,1週目用舞女做舞者,一係避,避唔到直接死,搞到成日要回帶,2週目用青頭先升打拳再升拳師,速度有返咁上下血又多,起碼唔會比人秒舒服好多
呢啲點會唔知

我班仔女升唔到嘅意思係 Raphael 升唔到 Faith、Marianne 升唔到 Heavy Armor 呢類
屌佢高人幾個 lv 都打人唔入、一係俾人秒

呢種玩法可能要六七周目儲爆 renown 先做到
我庫羅德咁可愛點可以唔用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞