[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
突然諗到
如果之後最高難度
其他班嘅老師又可以挖返我地嘅學生,咁應該幾正

咁就真係有機會要殺自己最鍾意果啲學生
已科勞
最後玩到金鹿開始悶唔太鍾意黃班d人
同感得hilda 同l bb 正
但庫羅德係三個班長最正常又有理想果個
玩完女女帝國線
玩多次揀咩路線好
應該冇時間玩咁多次
係咁重複學園篇開始悶
轉去打完黑警再返黎打埋剩底兩條線
打完黑警應該差唔多夠時間要玩zelda
庫羅德係最好架
笑容100分把聲好好J
我鐘意睇佢5年後摸飛龍
依家玩緊黃線,始終覺得藍線劇情比較深刻D
咁係因為你玩左幾次無左新鮮感遮, 最悶一定係皇女線
啱啱新玩主角7lv,玩藍線

我隊得9個人,但可以出10人,好想挖角,但係咪未咁快可以得?
皇女線劇情真係麻麻個劇情剩係不斷打仗,冇咩轉變
但我最鍾意佢
你可以邀請你想挖既學生協助你完成課題
見到有挖角個制你可以禁入去睇下職員研習要升咩點數
同埋要同個學生開茶會/食飯/送野比佢升支援
最後一場係12個出戰+3個副官
你草到15人都得
醒啦巴打, 呢d賤女人同呃錢呃身份證既大陛女人有咩分別呀?有無巴打可以駁到我呀?
皇女真係極醜惡
比起隔離個2個級長
我唔覺得佢有安慰
佢剩係叫你唔好再企係到
皇女個人真係劣到極點
為左自己 犧牲晒所有人 轉頭又同主角扮fd 見你勁先濕你炸
都係個句 害皇女既人係暗黑蠢動者 但皇女仲做緊人地棋子炸
都唔明點解佢要討伐教團
劇情--藍線
J庫羅德+部分主角身世-黃線
主角全身世-教會 不過你又要再刷過一半紅色班
死喇講講下呢條爛臭閪重賤過呃錢既大陸女人
一回目招淨d樣衰男 應該會再玩過
二回d名聲值點用好 換晒指導?
yes之後做任務同出擊又可以拎返

換晒指導 可以有多D point 行動
我名聲有7萬幾 直頭開埋D學生支援
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞