[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我掉咗粒知識寶珠
點解咁多巴打中伏
係囉 未試過掉左啲野 正常都唔會無啦啦撳x掛
岩岩玩完藍線上一次玩黃線
感覺藍線知少好多野
喺㗎 所以要玩晒4條線
之後應該玩紅線先 最後教會?
都可以 但教會會知更多野
唔係撳b先係掉咩? 我skip得多禁慣掉咗都唔知
唔知喎 一路都冇留意咩制係掉
加能力個d掉左冇所謂啦,我打到依家第三轉都冇用過
你玩咗藍線未先
二周目一開始啲名聲值應該點用好all in 去指導等級?
岩岩打完教會線
想講 Petra同徒弟真係神carry左
我突然覺得西提司好衰
個陣芙蓮唔見左 人地蕾雅都當你親人幫你搵女
但係蕾雅出事佢好似好冷靜咁叫主角KO左蕾雅就算
btw今次同左Felix結婚
明明上網睇過係開心向ending但都係喊左
有種直到生死永不分離既感覺
另外成班同學勁多單身
原來漢尼曼 歌姬老師 同肥仔講笑話叔叔 唔R過泥教會線就見佢地唔到我以為自動加入添
8月 你同西提司講做好覺悟會自動入最後一關
咪係
前面就睇住皇子同其他人攬炒,後面就諗都唔諗叫你劈柒蕾雅
加埋個配音好似冇乜感情咁
肥叔叔好似係要係揀完分支之後個散步時間挖角先會加入?
話時話大家覺唔覺5年後大教堂散步首BGM好鬼令人煩躁
我慢慢搵學生陪養感情釣魚升技你又換左首唔知傷感定激昂嘅BGM落黎,聽耐左就覺得唔舒服
5年前個首好舒服好輕鬆,咁先岩用黎散步丫嘛
其實有冇得換BGM?
已經唔係畫風問題
Lysithea bb 加Lorenz 支法杖勁到痴線
香港10歲學生畫得仲靚
玩困難 控制緊全人物每次升lv至少加3項
玩到金鹿打Sylvain阿哥果關已經打左幾日😭
有時見加兩點+hp+魅力/力量角色加魔力 都由佢算

快手爆好過 d屬性又帶唔到落下周目 又唔係難玩
想講本身幾鐘意西提司
見佢同芙蓮幾搞笑
但一玩教會線就即刻不了不了
覺得佢係無情講d fd.jpg Dimi個到涼到喊出泥
佢聽到dimi死只係得個O嘴樣
即刻減晒分
佢係唔係生活得太長時間個人冇晒感情 除左對芙蓮
基本上全部人都崩崩地
某D冇打開眼睇落冇咁崩
使鬼咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞