HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
頂盡5個鐘screen on time...
啱啱差爆10分鐘未夠就得返95%
其實係咪lihkg太食電
啱啱差爆10分鐘未夠就得返95%
其實係咪lihkg太食電

7.0問題

同你一樣 5 hr sot

點做到
依家開慳電都係4個鐘多啲
有冇人知換MON同電話殻要幾錢
個MON有啲位冇反應同個音量制彎左
有冇人知換MON同電話殻要幾錢
個MON有啲位冇反應同個音量制彎左

點做到
依家開慳電都係4個鐘多啲

較左冇咁光...
不過我依家充電都唔充咁滿 冇咁傷電
而家買HTC10好唔好?? 個NFC係咪用唔到?
有時諗緊起htc啲台灣死忠好陰公 ,以牛油飛s為例,我部機上個月都仲上維修部食糖,間野都只係要我俾五百換零件同電 ,而且佢仲話香港同台灣都冇件,所以要4-6個禮拜去台灣空運訂製維修零件返嚟 ,相反啲台灣用家去到htc鋪頭就直接食閉門羹,話冇曬件 ,連整都唔整,叫佢地去啲手機鋪整 終生只用htc

發現驚天大陰謀

我部機隔咗咁耐電話都冇個,話就話係要4-6個禮拜訂零件,但實際上連台仔啲機都冇零件換,到底香港啲人點解有能力叫人空運啲零件去整?定係其實話就話維修,但部機 ,我不敢想像了
有時諗緊起htc啲台灣死忠好陰公 ,以牛油飛s為例,我部機上個月都仲上維修部食糖,間野都只係要我俾五百換零件同電 ,而且佢仲話香港同台灣都冇件,所以要4-6個禮拜去台灣空運訂製維修零件返嚟 ,相反啲台灣用家去到htc鋪頭就直接食閉門羹,話冇曬件 ,連整都唔整,叫佢地去啲手機鋪整 終生只用htc

發現驚天大陰謀

我部機隔咗咁耐電話都冇個,話就話係要4-6個禮拜訂零件,但實際上連台仔啲機都冇零件換,到底香港啲人點解有能力叫人空運啲零件去整?定係其實話就話維修,但部機 ,我不敢想像了

空運返內地特約維修
升左7.0 原來google 個backup唔識 sync 到最新 點搞
升左7.0 原來google 個backup唔識 sync 到最新 點搞

有冇去setting度click返back up account?

有冇去setting度click返back up account?

神左, on off極都唔sync, 其他機都正常
真係想洗下機

發現驚天大陰謀

空運返內地特約維修

好似又啱,因為佢地都用天馬mon啦,啲零件就

發現驚天大陰謀

空運返內地特約維修

好似又啱,因為佢地都用天馬mon啦,啲零件就

準備上去叫佢降返落6.0
而家買HTC10好唔好?? 個NFC係咪用唔到?

唔知有咩用

唔知有咩用

跟u ultra u play 果個ai助理 賣點黎
大家點睇HTC U Ultra?依加用緊iPhone 6s 想轉用下android 我對上個部android 已經係galaxy s2
大家點睇HTC U Ultra?依加用緊iPhone 6s 想轉用下android 我對上個部android 已經係galaxy s2

巴打6s 換u ultra 部機大好多wor
除左無3.5mm 用唔返舊耳機(跟機type c耳機唔差)
同電較細預一日至少一叉之外都無咩缺點既

大機我唔怕既,本身都手大
其實最擔心係電量同埋whatsapp 既對話紀錄
想買部電話俾媽咪
佢主要都係影相 上網 睇片 wtsapp呢d
應該買邊部款好?
同埋佢會成日跌部電話
換完之後兩三年都唔會換架啦
有無邊部推介?

HTC 任何一部都滿足到你媽媽
我部e8用左兩年半,跌撚左百鳩幾次都仲好地地

你換機未
diu, 我都係e8 一出就買,依家時不時35% 電就直接變0%

大機我唔怕既,本身都手大
其實最擔心係電量同埋whatsapp 既對話紀錄

用backuptrans可以跨平台過wtsapp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞