HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
type c轉3.5mm官網無貨邊度仲有得賣

街鋪好似有賣 但價唔知有無咁平

去百記買部UU有得送

屌話口未完
條線啱啱開始detect唔到喇

去百記買部UU有得送

屌話口未完

用原裝線

去百記買部UU有得送

屌話口未完

用原裝線

10仔仲用緊最update 6.0
個NFC未成功read過八達通是咪正常?
用緊G5 想問下而家UU屌唔屌得過 豐澤trade 到2000 另補3000就得
用緊G5 想問下而家UU屌唔屌得過 豐澤trade 到2000 另補3000就得

為咩換? 820換821快得幾多呀, 補3K有D on9
G5行ufs反應快過10仔, UU未用過唔知有幾快

同問 巴打係想要大mon 而換?

升7.0發現易左好多
聞說深水埗M Phone就快收皮
各位巴打想入平10仔要快手了

點解收
做唔住
mphone最平行貨都唔捱唔住?
mphone最平行貨都唔捱唔住?

可能玩唔過大鋪 以後去邊買平行

點解收
做唔住

唔知呀
不過大把巴打都有睇eprice Telegram都應該收到風

點解收
做唔住

唔知呀
不過大把巴打都有睇eprice Telegram都應該收到風

其實係睇epc 先知
用緊日水版 10仔 3000都唔洗
但有冇可能係HTC執之前出琴7.0

無更新? 單腳4G頂得順?

6.0.1冇更新呀
大部分時間都用緊wifi既
日版pre-load左個au service pack
勁q多apps係到阻鬼住晒 例如d咩防災手冊之類既app 但完全用唔著
m7同a9用家
啱係sunmobile入手u play
舊電係少少倒水 但係我唔打機淨聽歌whatsapp都用到一日
最討厭係個觸寶輸入法唔知點解硬係唔順
用開以前htc嘅輸入法返唔到轉頭
想問有無得轉返佢個輸入法?
有冇人知M9+究竟幾時有得更新

日版係唔係都無更新架啦
m7同a9用家
啱係sunmobile入手u play
舊電係少少倒水 但係我唔打機淨聽歌whatsapp都用到一日
最討厭係個觸寶輸入法唔知點解硬係唔順
用開以前htc嘅輸入法返唔到轉頭
想問有無得轉返佢個輸入法?

用google算啦 觸寶已經比google ban 仲唔disable

升7.0發現易左好多

但係7.0好似多左好多其他問題

升7.0發現易左好多

但係7.0好似多左好多其他問題

我自己用落又唔覺話好多問題
不過都希望佢會跟台版出下更新

為咩換? 820換821快得幾多呀, 補3K有D on9
G5行ufs反應快過10仔, UU未用過唔知有幾快

呢期mon印情況又嚴重左 G4 中左兩次招真係怯一怯 3k上821又真係有點on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞