HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
uplay 電力測試仲好過htc 10 相機又唔差
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=566&t=5104721

中階u慳電啲掛
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=566&t=5104721

中階u慳電啲掛

htc 已經強姦p10 呢粒u 強姦到出神入化
我部10仔最近唔知做咩事
不論gamil/yahoo mail, 收到新EMAIL之後唔識彈通知出黎
要我自己入個APP,禁refresh先識出黎, 之前明明一路都好地地自己彈notification出黎
睇過哂android同email D通知設定都係開哂
最近亦都冇改過setting,唯一係早排up左android 7.0
有冇人幫到我

岩岩發現好似關個省電事
熄左個省電, d notification就識彈返出黎
但明明之前不嬲長開省電都有notification

省電模式開 較返gmail個d唔用慳電就得
升左7.0 我都係咁
不論gamil/yahoo mail, 收到新EMAIL之後唔識彈通知出黎
要我自己入個APP,禁refresh先識出黎, 之前明明一路都好地地自己彈notification出黎
最近亦都冇改過setting,唯一係早排up左android 7.0
有冇人幫到我

岩岩發現好似關個省電事

升左7.0 我都係咁

邊到有得咁較
搵唔到

粒DAC幾時先會穩定?

中階u慳電啲掛

htc 已經強姦p10 呢粒u 強姦到出神入化

聯發科
其實係咪唔會有10仔後繼機啦
等左好耐
有冇人幫到我

岩岩發現好似關個省電事

升左7.0 我都係咁

邊到有得咁較
搵唔到

電池最佳化
等左好耐

5月呀 leaked都冇
真係冇人理
sensor 又用返上代s7
又玩落後一年spec
等左好耐

真係冇人理
又玩落後一年spec

s8都係用返s7果個咋
不過我仲以為會用ov
u ultra用ov cmos tune得好好
等左好耐

真係冇人理
又玩落後一年spec

s8都係用返s7果個咋
不過我仲以為會用ov
u ultra用ov cmos tune得好好

三星定制版IMX 333
睇落冇變,可能有野加改
得返SONY同HTC揀
得返SONY同HTC揀

nokia
有冇人幫到我

岩岩發現好似關個省電事

升左7.0 我都係咁

邊到有得咁較
搵唔到

電池最佳化

得左,thanks
得返SONY同HTC揀

nokia

佢套UI再唔改下真係買唔落
得返SONY同HTC揀

nokia

自己換launcher 佢就係賣aosp原生rom
唔會改d乜
得返SONY同HTC揀

nokia

唔會改d乜

全部自己換就唔買佢啦
得返SONY同HTC揀

nokia

唔會改d乜

全部自己換就唔買佢啦

我會 就係要aosp底 最撚憎d廠寫得垃圾又唔靚
得返SONY同HTC揀

nokia

始終都係鍾意E8 UI多D
當htc肯做大mon 5.7之時

太遲了 一切都太遲了

太遲了 一切都太遲了

其實得個長字 唔同比例 整體都係細d

太遲了 一切都太遲了

5.8mon塞落5.5吋機身
對比同5.7吋塞落6吋機身既htc

太遲了 一切都太遲了

5.8mon塞落5.5吋機身
對比同5.7吋塞落6吋機身既htc

長係冇計 闊既話手感就唔同左
同埋依家啲app都係瀑步式瀏覽,長左係冇乜影響
不過個比例18.5:9 縮0.5吋啦好心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞