HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
如果11得4+64有啲唔想買,如果唔係等佢個Sense Touch
明明UU有128……點解唔直接6+128?
話說2Kmon加4GB RAM真係夠?

呢篇野話微博爆話11係6+128
https://www.google.com.hk/amp/www.pcadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/htc-11-latest-rumours-release-date-uk-price-specifications-3647669/%3Famp
如果11得4+64有啲唔想買,如果唔係等佢個Sense Touch

10仔都夠啦 其實做乜會用到4GB以上
大陸廠先鐘意盲推spec

因為全世界都睇spec買機

蘋果既spec

用幾多Ram同用咩Apps有好密切既關係

ocean 圓鏡頭

ocean 圓鏡頭

玩酒紅色 正
機背有弧度 手感

ocean 圓鏡頭

玩酒紅色 正
機背有弧度 手感

大mon虛擬制

用幾多Ram同用咩Apps有好密切既關係

睇緊thisav

點會 大把消費者仲係睇樣 睇相機(像素高唔高) 睇幾多粒核心 黎買機
係我地上得黎論壇討論既先會咁留意d spec

因為iPhone係品牌,Android係功具
所以買iPhone唔睇Spec,因為睇黎都無用,大陸廠谷spec低價扮iPhone os就好有市,咩世界

ocean 圓鏡頭

玩酒紅色 正
機背有弧度 手感

大mon虛擬制

狗衝,希望有128

所以買iPhone唔睇Spec,因為睇黎都無用,大陸廠谷spec低價扮iPhone os就好有市,咩世界

iphone 有個好處 係佢只做貴機 就算最平既se個spec都唔會差
每年出新機一定係頂級spec
d人買iphone唔需要擔心個spec

點會 大把消費者仲係睇樣 睇相機(像素高唔高) 睇幾多粒核心 黎買機
係我地上得黎論壇討論既先會咁留意d spec

只要唔係落後其他廠就得 同代個個ufs HTC用emmc
emmc都算 仲慢過sony
不過都會取捨

iphone 有個好處 係佢只做貴機 就算最平既se個spec都唔會差
每年出新機一定係頂級spec
d人買iphone唔需要擔心個spec

相機唔係頂級sensor 都tune到好勁
所以用iphone 唔洗擔心spec
點解htc 10 無雙卡呢

ocean 圓鏡頭

嘩呢個樣
點解htc 10 無雙卡呢

冇位放雙卡 同埋成本問題

ocean 圓鏡頭

玩酒紅色 正
機背有弧度 手感

大mon虛擬制

狗衝,希望有128

正喎隻色仲要係圓鏡
唔知係繼續玻璃殼定玩番金屬殼呢?
玻璃雖然都靚,但係痴手指模,而最擔心係容易跌到裂

ocean 圓鏡頭

玩酒紅色 正
機背有弧度 手感

大mon虛擬制

狗衝,希望有128

正喎隻色仲要係圓鏡

冇得驚咁多
你買部機都唔預佢跌嫁啦
如果佢真係under glass指紋要狗衝

ocean 圓鏡頭

玩酒紅色 正
機背有弧度 手感

大mon虛擬制

狗衝,希望有128

正喎隻色仲要係圓鏡

冇得驚咁多
你買部機都唔預佢跌嫁啦

個款好似唔錯 快啲公佈同有實機比人睇啦

ocean 圓鏡頭

玩酒紅色 正
機背有弧度 手感

大mon虛擬制

狗衝,希望有128

正喎隻色仲要係圓鏡

冇得驚咁多
你買部機都唔預佢跌嫁啦

個款好似唔錯 快啲公佈同有實機比人睇啦

屌你老母hTC
都唔知要等到幾時先有得親身撚下部機

我想help你啫,你都要自己生性先得架
10仔輸入法唔用支那TouchPal有邊個好用
10仔輸入法唔用支那TouchPal有邊個好用

google 輸入法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞