HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實htc 10 同 m10有咩分別?
我想買mon貼 但淘寶好似得m10

利申:冇追post
Help
依家入手htc10 會否太傻 定等新機
U ultra寶石藍好靚 但太大部
我想要5.0'-5.5'太大部揸唔晒 單手操作
一定要順同耐用 手機成日飛落街 手太細
Htc sense 好好用

用過htc真係返唔到轉頭
本身用緊htc desire eye 極鍾意佢
用左差唔多三年 都好少lag 仲係好順
中間爆過一次moon 差唔多成千蚊都照整 五千蚊個陣入手嫁!

琴晚個moon冇啦啦勁黑 以為又壞左 但touch到 有反應
後尾發現佢係勁勁勁暗 一時時光返又暗番
好彩今朝冇事 即使backup定
希望佢平平安安 唔好壽終正寢住

你係咪個感光sensor果度污糟
試下較手動光度調節先

一向用手動
諗住哥課金整整佢 頂住先 等ocean
換moon $500
整底版 $380
Help
依家入手htc10 會否太傻 定等新機
U ultra寶石藍好靚 但太大部
我想要5.0'-5.5'太大部揸唔晒 單手操作
一定要順同耐用 手機成日飛落街 手太細
Htc sense 好好用

用過htc真係返唔到轉頭
本身用緊htc desire eye 極鍾意佢
用左差唔多三年 都好少lag 仲係好順
中間爆過一次moon 差唔多成千蚊都照整 五千蚊個陣入手嫁!

琴晚個moon冇啦啦勁黑 以為又壞左 但touch到 有反應
後尾發現佢係勁勁勁暗 一時時光返又暗番
好彩今朝冇事 即使backup定
希望佢平平安安 唔好壽終正寢住

唔會 10仔依家水尾又平 要買就快
如果唔會打機又想要u ultra個色可以考慮u play既

我打機啊
其實uplay 都幾正
手感幾好 size 岩岩好 1080moon 冇咁食電 色又靚 htc 10 man 左小小
但影相冇uu咁屈機 小小防水都冇 冇3.5
我勁"論盡" 好驚好快玩完
上網睇uplay 6xxx 仲貴過uu

黎緊htc 幾時出新機 死忠

我都想知佢幾時出新機

ocean 單手操作已經濕曬

一樣 唔知點解大陸要叫m10 可能易認d

一樣 唔知點解大陸要叫m10 可能易認d

我以為唔同系列 但個樣又似到十足

好似兩樣係一鳩樣

我係衛迅買10仔

我同佢要HTC 10
哦 m10下話
之後就拎左部10仔出黎

好似兩樣係一鳩樣

我係衛迅買10仔

我同佢要HTC 10
哦 m10下話
之後就拎左部10仔出黎

佢話

好似兩樣係一鳩樣

我係衛迅買10仔

我同佢要HTC 10
哦 m10下話
之後就拎左部10仔出黎

佢話

大陸部m10個spec 廢啲架好似, 所以之前劉翔先屌到仆街, 不過外型係一模一樣
粒電健康度仲有94%

E8 96%

10仔89%
十仔中階u會唔會慳電啲?
粒電健康度仲有94%

E8 96%

10仔89%

點check
粒電健康度仲有94%

E8 96%

10仔89%

點check

*#*#3424#*#*
android 8.0好正
等 pixel 2

好似兩樣係一鳩樣

我係衛迅買10仔

我同佢要HTC 10
哦 m10下話
之後就拎左部10仔出黎

放心啦,盒都係印m10h
百記直頭個牌都係寫M10
等 pixel 2

唔知10有無機會有8.0呢
等 pixel 2

10肯定有
不過htc寫既7.0成pat屎咁
等 pixel 2

10肯定有

如果可以好似nokia咁玩原生就好 仲要新機直接7.1.1
等 pixel 2

10肯定有

如果可以好似nokia咁玩原生就好 仲要新機直接7.1.1

等下半年先換機了
唔信班廠會好好tune舊機
HTC 10 留名
女女買咗部7 plus
雖然未叫lag
但係有啲位fps明顯唔夠
而且個touch好怪
右掃上一頁經常誤認為上下掃
最好J一定係粒home震
click完完全唔想掂自己部10仔粒home
好想買uu
隻藍色好正
想問點解佢個內置日曆show某d公眾假期係殘體字?
點搞
send email 去hk htc 問野
打電話黎係講普通話

hk htc 機解鎖即刻無保養 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞