HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
HTC 永垂不朽
HTC 用家自閉討論區 (3) 10仔終於出7.0
https://lihkg.com/thread/116612/page/2?ref=ios

上個post
有時諗緊起htc啲台灣死忠好陰公 ,以牛油飛s為例,我部機上個月都仲上維修部食糖,間野都只係要我俾五百換零件同電 ,而且佢仲話香港同台灣都冇件,所以要4-6個禮拜去台灣空運訂製維修零件返嚟 ,相反啲台灣用家去到htc鋪頭就直接食閉門羹,話冇曬件 ,連整都唔整,叫佢地去啲手機鋪整 終生只用htc
新post報到,輕推
M7 HD2留名
一直都覺得VR吹得好大
好似當年3D電視咁
弊在當年生產嘅都係傳統壟斷大公司
就算無3dtv一樣有人買電視
但係htc dump哂副身家落去玩VR
唔掂嘅話真係會收皮
而家部電腦3k買張graphic
玩2k res都唔係隻隻開得爆
相信要普及VR
只能寄望htc大把錢守10年8年
想問uu 出左128GB未
HTC 永垂不朽
睇黎下星期六日會去百老匯出10仔
你地覺得金色定黑色靚啲???

黑色no doubt
btw邊間
想問uu 出左128GB未

台灣三月中
其實下部機想要用htc但唔想要佢啲廢rom,
點解唔用google親生仔?
如果買到的話。
有冇人10仔升左7.0之後wifi成日斷?
成日要手動連dklm
help this company
成日要手動連dklm

呢頭講完宜家又斷左線
其實下部機想要用htc但唔想要佢啲廢rom,
點解唔用google親生仔?
如果買到的話。

htc 都接近原生 其實換左launcher 基本上已經同原生無乜分別
成日要手動連dklm

呢頭講完宜家又斷左線

無事
升左上7.0之後部10仔啲電好似倒水咁倒
我都覺得倒水咗
不過到依家都未知係咪心理作用
我都覺得倒水咗

我都覺
我都覺得倒水咗

我都覺

未升之前都還好啦夠用
依家出到街唔打機上下連登已經倒倒地水
我都覺得倒水咗

我都覺

未升之前都還好啦夠用
依家出到街唔打機上下連登已經倒倒地水

倒水+1
留個靚名
中環站同連登都賣晒廣告
睇到濕晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞