HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
同埋有冇巴打開咗省電的話
WhatsApp load voice note要等好耐
同埋有冇巴打開咗省電的話
WhatsApp load voice note要等好耐

同埋唔可以熄mon down野
最近我whatsapp影相send出去要等幾秒
https://forum.xda-developers.com/htc-10/help/hk-htc10-returning-to-stock-rom-t3397388
有無巴打想試試

條友s off左 s off既話好易搞啦
u play同10比會唔會差好遠?
之前去某電話舖問過 店員話行貨(32GB)賣3680
u play同10比會唔會差好遠?

打機的話性能差好遠
相機的話應該會差10少少
有冇人仲用緊butterfly 2
6.0唔知點睇有幾多screen on time

仲用緊有
點check ?
但用左咁耐粒電仲9x%
唔想換機

仲用緊有
點check ?
但用左咁耐粒電仲9x%
唔想換機

就係想睇吓大約有幾多screen on time唔知點check

仲用緊有
點check ?
但用左咁耐粒電仲9x%
唔想換機

就係想睇吓大約有幾多screen on time唔知點check

巴打 唔知幫唔幫到你
心思思想買uu,琴日去摸真機,藍色種感覺 仲正過蝴蝶藍

uu 我等緊佢128GB
但等得黎又出ocean

其實真係幾撚靚
黑色都唔錯

但等得黎又出ocean

巴打有米 買128版

但等得黎又出ocean

藍寶石貴幾倍喎 加上藍寶石防刮不防撞,一跌就gg,成塊玻璃背脊好似啲老人家骨頭咁 ,一撞兩撞就碎曬

但等得黎又出ocean

藍寶石貴幾倍喎 加上藍寶石防刮不防撞,一跌就gg,成塊玻璃背脊好似啲老人家骨頭咁 ,一撞兩撞就碎曬

true
我都好好奇點解會用藍寶石做機背

仲用緊有
點check ?
但用左咁耐粒電仲9x%
唔想換機

巴打 唔知幫唔幫到你

我都好似差唔多

但等得黎又出ocean

true
我都好好奇點解會用藍寶石做機背

唔係用係mon度咩?
HTC UU真係孤兒仔
連買個手機殼都無
HTC UU真係孤兒仔
連買個手機殼都無

淘寶幫到你
type c轉3.5mm官網無貨邊度仲有得賣

去百記買部UU有得送

去百記買部UU有得送

UU大鋪終於4998
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞