HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4542/207944/1/

u ultra藍寶石128版 賣5498

http://www.htc.com/hk-tc/HTC-U-Ultra-on-sale/

如果買咗64GB版UU嘅,其實都幾唔抵

2年保 128GB 又有轉插 仲有個1on1上門教你用手機服務

真係平到hihi

靚女1 on 1
http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4542/207944/1/

http://www.htc.com/hk-tc/HTC-U-Ultra-on-sale/

2年保 128GB 又有轉插 仲有個1on1上門教你用手機服務

真係平到hihi

靚女1 on 1

AV情節 上門

真係平到hihi

靚女1 on 1

AV情節 上門

係女上門就正啦,倒啲春藥落佢杯水到...
香港限量得100部
佢藍寶石特別版係講緊個mon?
香港限量得100部

係 同埋128gb

應該只係預訂100 遲下都有

不過點會有一百條水魚落搭
香港限量得100部

係 同埋128gb

應該只係預訂100 遲下都有

不過點會有一百條水魚落搭

諗住sun mobile 上台都唔得
我估未必有100條水魚上釣
https://www.androidheadlines.com/2017/04/htc-revenue-jumps-25-4-march-2017-compared-last-year.html

網上比人屌到仆街既機 通常都好賣?

Most companies report four times a year, after each quarter. But HTC does announce their revenues for each month, and March was a good month for the Taiwanese giant, showing a 25.4% increase in revenue from March 2016. And that’s an 11.3% increase from February 2017, which looks pretty good for HTC. Of course, they did launch two smartphones in March, the HTC U Play and HTC U Ultra, even though the U Ultra hasn’t gotten the warmest reception, it appears to have helped the company.
依家D 鬼佬都係咁抽 help this company

2016 Q1好似冇旗艦?
想換過張mon貼,巴打們有冇好介紹

上網睇過devilcase同imos 好似都麻麻地.

最靚仔可能要去台灣貼

想問香港仲有冇好選擇,唔該
https://www.androidheadlines.com/2017/04/htc-revenue-jumps-25-4-march-2017-compared-last-year.html

網上比人屌到仆街既機 通常都好賣?

Most companies report four times a year, after each quarter. But HTC does announce their revenues for each month, and March was a good month for the Taiwanese giant, showing a 25.4% increase in revenue from March 2016. And that’s an 11.3% increase from February 2017, which looks pretty good for HTC. Of course, they did launch two smartphones in March, the HTC U Play and HTC U Ultra, even though the U Ultra hasn’t gotten the warmest reception, it appears to have helped the company.
依家D 鬼佬都係咁抽 help this company

2016 Q1好似冇旗艦?

頭批835 ***獨攬
第二批估nokia sony
分分鐘二手科技先有htc食
留名等新機,本身想9轉10仔,但今次新機又好似唔錯,9仔又未壞再等下先
3580買到部htc10好似真係幾抵屌
但樓上好似有人話wifi有問題
有冇用緊既巴打俾d意見 有咩要注意

可能買完半年後你後悔依3500蚊
過多個月全部手機個mon都大到成部機咁,你睇冇咩人買uu就係咁,我都準備留錢衝s8

過多個月全部手機個mon都大到成部機咁,你睇冇咩人買uu就係咁,我都準備留錢衝s8

開htc post話會轉s8
Htc係好用 係順 但電真係成問題
你話電夠用 咁一年兩年後呢 得原本電量80% 咁就由夠變好唔夠啦
我用埋依部就唔再用 頂htc班友唔順

之前一車一車大批htc班友話轉iphone啦

買咩都好都唔係買Samsung咁睇唔開啦下話

除非htc u 真係有g6 s8 之類水準,唔係真係
再加埋年尾iphone
Htc可以直去vr啦
htc o係咪就出?

S7好好用
htc 電量真係死症
用緊m9 真係倒水電
部s8 係吸引我問心果句

S7好好用

我朋友果部有星球大戰mode
htc 電量真係死症
用緊m9 真係倒水電

我見到都心動 再望望10仔啲白邊
你話誤觸之類 又點? 依個真心似跨時代設計
我都係htc死忠 但手上部機由100去0%只需2.5小時
好難支持落去
你睇g6個廣告 一開頭撕開條邊框先見到幾大mon種震撼簡直 緊htc
htc 電量真係死症
用緊m9 真係倒水電

我見到都心動 再望望10仔啲白邊
你話誤觸之類 又點? 依個真心似跨時代設計
我都係htc死忠 但手上部機由100去0%只需2.5小時
好難支持落去
你睇g6個廣告 一開頭撕開條邊框先見到幾大mon種震撼簡直 緊htc

2.5小時 同我M7差唔多

現 M8 台版32Gb 6.01 好好用
s8 全部曲面 其實有乜用
加上三星寫rom垃圾到仆街
qc差 買唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞