HTC 用家自閉討論區 (4) 終於出7.0

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
會唔會有app做到降頻no root
10仔無相簿架?
點算 唔想用Google photo

唔撚係掛

係冇

咁都接受到?

仲有music都係

music都無咩所謂 用開kkbox
但無相簿真係搞唔掂
仲有連檔案總管都要自己再dl
真係屌出聲
好cut唔cut cut哂d原生程式唔知做乜9
屌你老母閪htc

就係原生先用google photo
u ultra 真係一部好機 如果有6gb ram 就好啦

電量如何?
想搵部可以用到全日既機都咁難

錄音果到點?
想買htc 10 64gb
有冇巴打最近去台灣

128gb 果個價 上6gb ram既話差唔多
仲用緊butterfly 2

唔撚係掛

係冇

咁都接受到?

仲有music都係

music都無咩所謂 用開kkbox
但無相簿真係搞唔掂
仲有連檔案總管都要自己再dl
真係屌出聲
好cut唔cut cut哂d原生程式唔知做乜9
屌你老母閪htc

就係原生先用google photo

痴線
人地原生又屌
同samsung一樣又屌
請你返去做software engineer你決定啦
利申: 最好第一次開機果陣有得揀

google photo 都冇乜問題
你唔用佢果個cloud backup 咪可以係google photo入面移除帳號就變成純相簿
會唔會有app做到降頻no root

一定要root
其實佢慳電mode 可以降 但唔可以獨立選擇姐
三星有得獨立選擇呢個唔錯

電量如何?

淨係想有部可以用到sot 8個鐘

電量如何?

支那為 mate 8

電量如何?

支那為 mate 8

大電都用唔到8個鐘收得皮啦

電量如何?

支那為 mate 8

大電都用唔到8個鐘收得皮啦

android 8.0用類似ios既後台管理
希望真係慳到電

電量如何?

moto z play
有無人聽kkbox會疾下疾下
htc me用家

電量如何?

moto z play

太柒
又聯想
無選擇唔買佢啦
用緊10仔 前日up完7.0
今日倒水電又成日彈app又無啦啦自己重新開機
諗緊restore factory setting用返6.0算
點睇
諗緊restore factory setting用返6.0算
點睇

factory reset咪又係7.0
我reset完除左順少少就乜鳩都冇變過..倒水同bugs依舊
點睇

我reset完除左順少少就乜鳩都冇變過..倒水同bugs依舊

htc 冇得降級
點睇

htc 冇得降級

未過保養 拎去九龍行可以點整
我又唔覺好多bugs 係 電冇襟用
我又唔覺好多bugs 係 電冇襟用

倒水已經大問題
點睇

htc 冇得降級

未過保養 拎去九龍行可以點整

你可以問一下可唔可以降返落6.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞