[輪住開post]西裝,皮鞋討論帖(4)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

上面個2對carmina 係咪本身一樣色
見你ig 寫cognac
做咩2對差別咁大

根據我嘅記錄, 嗰三對carmina都係cognac色, 同其他人買shell鞋都一樣, 色水係好視乎鞋廠嗰期攞到咩貨, 所以同樣都係cognac色, 食水上都可能會有variation.
想請問巴打們VBC perennial collection super 110s 260/270g pure wool 既質素係點
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折
想請問巴打們VBC perennial collection super 110s 260/270g pure wool 既質素係點
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折

入面好開始
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折

入面好開始

唔太明
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折

入面好開始

唔太明

入門
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折

正正常常輕磅料. 如果有得平入攞黎做翻工用看門口可以一試.
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折

因為我見直情48蚊一碼 平到咁
唔知一會唔會係啲伏野
但Google完又一致好評
BTW, 多謝頭先兩位巴打解答
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折

唔知一會唔會係啲伏野

巴打係邊度見到一折

Btw 料平但小心手工俾想像中更差
夏天殺到,
有無巴打知道邊度有透氣/Performance料既恤衫 bespoke?

一分錢一分貨 依家收你六折,你諗下拎翻啲乜野貨
大月

有冇左邊呢隻款或呢隻花既高筒介紹?
Adlen好貴😭 加上我46 ..... sad
筆直2000內 大腳香港無咩地方試

一定要long wing?
普通wing tip boot 得唔得?
得嘅上tricker outlet 睇睇 £260你大腳應該有size

得嘅上tricker outlet 睇睇 £260你大腳應該有size

油林林好正😻 遲下做伴郎
但最怕無得試 所以次次都玩命上網買👅
唔該巴打 睇下先!

油林林好正😻 遲下做伴郎
但最怕無得試 所以次次都玩命上網買👅
唔該巴打 睇下先!

試下問下leather healer睇下佢有冇貨可以試

如果筆直1000買鞋返工見工粗著有咩推介咩牌子? 邊到買?
我想係香港有得試,買住一對先
遲d先跟你地學下野網購靚鞋
thanks

如果筆直1000買鞋返工見工粗著有咩推介咩牌子? 邊到買?
我想係香港有得試,買住一對先
遲d先跟你地學下野網購靚鞋
thanks

同求
岩岩岀黎做野 淨係識clarks geox
定係其實乜都冇講

我見fb布料做緊一折

唔知一會唔會係啲伏野

巴打係邊度見到一折

https://www.facebook.com/suitomizer/posts/436132133403097

另外手工我對佢其實都冇乜信心
二千六有套VBC half

一分錢一分貨 依家收你六折,你諗下拎翻啲乜野貨

好似第一次試身已經差唔多係成品 唔啱真係冇得翻轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞