【核爆都唔割】[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊討論區 (10)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
佢夠膽就閉門
足總:想幫我宣傳?我票價set1000蚊睇你點玩
唔會掛
應該有套票
會唔會預留免費飛比d藍絲團體
《 傑志新球季調整收費 港超聯$120/90》
今季傑志在主場門票格價上,將採取更有彈性的分級制,按比賽重要程度,門票收費亦分為不同級別。港超聯主場成人門票大部份賽事收費將為$90或$120,特惠門票將為$30或$40,個別重要比賽收費會調整至$150/$50。

「藍浪一家」傑志球迷會今季設有三種會籍,包括:
1. 白金會籍 (9場或4場,單人套票)
2. 傳承會籍 (9場或4場,1位成人 + 1/2/3位小童套票)
3. 傑迷會籍 (1場,單人套票)

球迷可於網上登記入會 (www.kitcheeonlinestore.com),亦可於本周六(8月24日)傑志公開訓練日入會!

傑志公開訓練日
日期:2019年8月24日
時間:1100-1230
地點:賽馬會傑志中心

#Kitchee
佢地唔會來睇
傑總點睇伍爺爺跪低?
個別重要比賽 即係對畜力東方?
東網 傑志主場直播收費
同亞協啩
腳總派飛小學生同家長算la,由細推廣港足
當然腳總角度可能係佢地唔會噓匪歌正好
亞協唔係now播咩
門票
自膠
$380除左包聯賽仲會唔會包埋盃賽嗰D?
【香港隊 x 利工民】 — 2022世界盃外圍賽限量紀念版T-Shirt

萬眾期待嘅2022卡塔爾世界盃外圍賽第二圈分組賽事即將展開,為咗隆重其事,香港足球總會將聯乘香港百年經典品牌利工民,首度跨界合作推出一系列「香港隊 x 利工民」限量版復刻T-Shirt👕!

呢個系列共四款設計,分別印上香港隊過往不同年代嘅隊徽,以及印有嚟緊四場世界盃外圍賽主場賽事對賽隊伍名稱及日期。每件T-Shirt均配上精美包裝盒,並設有「0001」至「0200」嘅獨家編號,每款限量200件。

有關產品將會喺四場主場賽事當日現場發售,售完即止。

想知更多詳情,各位球迷記得留意我哋之後嘅公佈喇🤩 同埋要mark實日子,到時一齊入場為香港隊打氣加油!

#HKaddoil #香港加油 #HongKong #香港勁揪 #世界盃外圍賽 #WorldCupQualifiers #2022Qatar #限量版Tee #利工民
依個正喎
希望Design掂
睇東網,應該得聯賽
既然出得200件咁點解個Number係四位數字
想買 支持香港品牌
btw 利工民 黃屍定藍屍先
成日係度諗 如果本身係抽中支那
真係大火上加滾油
呢個年頭借政治事件
我覺得推到上20k
最緊要宣傳香港人就要撐港隊呢個concept
呢樣真 到今日都未公布賣飛
距離10號唔係淨低好多日
正常依家應該預售兼賣廣告造勢
依家咩都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞