【核爆都唔割】[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊討論區 (10)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇人唸住831去元朗國睇波?果日唸緊可唔可以比賽到某鐘數默站又或者全場唱Do you hear the people sing
有生命危險,不了
果日對咩
不了
有無巴打print d 元朗入境簽證係門口派
有冇原圖
安度美斯去左邊?
一定
香港波最撚慘 係高層果班仲用緊70年代果套思想搞緊波 大佬呀70年代睇外國波幾撚難 大佬而家足總最基本方針都冇 年年老細足球 可以捱得幾耐
830睇Kitchild定91娣理文打飛馬好
why not both?
poor af
Leixões S.C. 1-4 R&F(HK)

葡甲
睇下傑志收幾錢先
All la diu
831三連擊
係咪大廚踢開的葡甲預備組咋
現年37歲的陳偉豪原先與夢想FC續約,但球隊最終選擇「自降」,陳偉豪與謝敏榮等夢想兵無奈離隊,前者雖曾獲標準流浪接洽,惟最終未能成事,逐告別職業球員生涯。他說:「同緊幾間甲組會傾,包括夢想都有機會嘅。本身踢夢想都諗住半職業咁踢,另外已有份工。同流浪傾過,錢唔係最大問題,但佢哋個搞波方針,我唔係太想囉,喺足球生涯晚年,不如直接踢業餘啦。」他表示將作新嘗試,已有一份文職工作,而「足球小將」計劃會繼續,「遲啲會搞個『跟隊』嘅比賽,等啲小朋友感受吓等嗰種感覺,我細個令人哋等得太多喇。」他又指,會找五人足球教練教授小學生,「冇搵黃耀富呀,佢話佢全港收得最貴,唔怪得呢排佢咁得閒啦。」

先串垃垃,再串Fu Dragon
係,真係
當然唔去, 唔好益佢主場收入
仲唱歌? 梗係直接屌柒王6c啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞