[國際新戰線—必推罷捐INGO]年年收港人億億聲嘅國際慈善團體去撚咗邊?!

842 回覆
1104 Like 12 Dislike
紅十字會喺現場有急救站啵,ching要check清楚先
已經cut 左紅十字會
改為每月課500俾立場,subscribe 蘋果
追POST啦巴打
Green Peace不嬲都走得好前,人地外國Green Peace係出船搞9捕鯨船。

除左cut捐款,仲可以打電話去鬧佢地唔做嘢
聽電話係職員仔
雖然畢錢佢有份蠶食
但同佢表達咩意見高層都唔會有人知
cut 捐就已經可以
fb屌左,完
之後下次見到佢地蒲頭就係要錢果時
push
你唔講都唔記得左佢地
[推上熱門] 核彈都唔割嘅真正原因
https://lih.kg/dEtzAS
一齊加油啊
射爆眼奧比斯竟然唔出聲
有邊間INGO可以係支那收錢?大家睇下慈善法先
啲INGO入去做野就得,拎錢走就唔得,佢地入去貢獻咋
上面講咁多間好似得Amnesty 同green peace 唔收政府企業錢
催淚彈 令社工,記者,示威者,甚至狗,對眼都紅晒奧比斯去左邊,非洲人對眼就係眼,香港人果對眼點都無所謂,最緊要係仲捐到錢

不枉我支持咗Amnesty咁耐
今次香港分會終於威返次
資料提供
UNICEF HK主席陳晴係政協委員
呀爸係陳佐洱 前港澳辦常務副主住

啲活動又有CY 又有林鄭
唔講都唔覺
但係唔係真係fact check晒先?

====================================
係咪覺得太多post太亂?我地整左個策略、行動、文宣方向精華

https://lihkg.com/thread/1472357/page/1
包括行動方向、文宣方向、檢討、戰術等等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞