[國際新戰線—必推罷捐INGO]年年收港人億億聲嘅國際慈善團體去撚咗邊?!

842 回覆
1104 Like 12 Dislike
老老豆豆
無捐開錢唔代表大家唔可以打去問下佢地點解唔做野
好似消失左咁
多謝提醒
大家打去同接線姐姐傾下計
養狗咬自己

牛耕田馬食穀
比錢小母牛
你做牛,中國人食穀

一!撚!定!要!打!去!
接線生職責所在,一定要問你點解cut捐款!
話佢知:不滿你哋喺香港籌錢幫第度就瞓晒身!香港有人道危機就當透明!

1. 宣明會: 2394 2394(要㩒廣東話請按1字 請大家唔好怕等都要cut9佢)
2. 無國界醫生(香港):2338 8277
3. 樂施會:3120 5000
4. 奧比斯:2595 0263
5. UNICEF HK:2833 6139
6. Save the Children 香港: 3160 8686
7. 香港紅十字會:2802 0016
一年捕22億 香港人真好有錢
Push
PUSH
正評呀巴打
中晒催淚彈,食晒胡椒噴霧 嘅香港人唔係人?
對眼唔係眼?

得三五識七非洲國家既人對眼先係眼?

我真係無野講
推!
721 811
wwf都勁多退休狗
屌那星cut 晒佢
明哂
第1129章 《香港紅十字會條例》

2B.與中國紅十字會的隸屬關係
(具追溯力的適應化修訂——見2000年第37號第3條)
香港紅十字會是中國紅十字會的一個分會,並享有高度自治權;香港紅十字會和中國紅十字會的關係由附表2所列出的中國紅十字會公告所界定。
(由2000年第37號第3條代替)

https://www.elegislation.gov.hk/hk/cap1129!zh-Hant-HK@2004-07-09T00:00:00
好嬲 當香港係咩
推要cut
正呀喂
推,攬炒其中一步都係唔捐錢
16:00啦
收工前打俾佢地傾吓計

接線生職責所在,一定要問你點解cut捐款!
話佢知:不滿你哋喺香港籌錢幫第度就瞓晒身!香港有人道危機就當透明!

1. 宣明會: 2394 2394(要㩒廣東話請按1字 請大家唔好怕等都要cut9佢)
2. 無國界醫生(香港):2338 8277
3. 樂施會:3120 5000
4. 奧比斯:2595 0263
5. UNICEF HK:2833 6139
6. Save the Children 香港: 3160 8686
7. 香港紅十字會:2802 0016
一早要做野啦
we are not condom ar
we are not playing ar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞