[國際新戰線—必推罷捐INGO]年年收港人億億聲嘅國際慈善團體去撚咗邊?!

842 回覆
1104 Like 12 Dislike
如果真係有心想替WWF清理門戶,大家可以投訴去佢地總部wwf@expolink.co.uk (中、英文皆可)
之前其他地方嘅WWF高層比人投訴都冇幾耐就走咗!只要人數及投訴足夠,佢哋就會展開調查。詳情可瀏覽:
https://wwf.panda.org/organization/ethics/
準備定cut 了
推, 見到開始有巴絲開始係social media查詢
818 維園見
係呀,見人地gala揾得多$,wwf嗰黑警同佢班豬隊友又諗住學人搞,仲諗住搵水魚贊助過百萬去搞。保育項目就不斷壓搾budget,搞centre 活動,為求谷人數,就不惜一切蝕住搞去幫佢個由細玩到大嘅兄弟造勢。

要投訴可email: wwf@expolink.co.uk
好多人敢怒不敢言,有啲人直頭祼辭,都唔想理9個死肥佬
已Cut 香港人都已經係難民
cc總會,可email 去wwf@expolink.co.uk投訴黑警,等佢地去查,有其他地區WWF senior management 試過,係成功嘅

佢試過問同事,你知唔知你坐緊個位要比錢,你做緊嘅項目可唔可以幫機構搵多啲錢,如果唔係,駛q咗嗰位!

又唔見佢問Comms搵錢,個個月倒錢落海,成班唔識寫嘢又冇media network,FB 嘅KPI係計出幾多個post,笑死人!嗰Comms AD 直頭做個似樣嘅Comms plan都做唔到。個Comms editor仲離譜之前係公司俾人投訴騷擾女同事,HR 都已警告佢,仲要永世追唔到timeline,未夠一年都可有職升,而家已經senior manager, 你就知呢度幾黑暗!
cc總會,可email 去wwf@expolink.co.uk投訴黑警,等佢地去查,有其他地區WWF senior management 試過,係成功嘅

佢試過問同事,你知唔知你坐緊個位要比錢,你做緊嘅項目可唔可以幫機構搵多啲錢,如果唔係,駛q咗嗰位!

又唔見佢問Comms搵錢,個個月倒錢落海,成班唔識寫嘢又冇media network,FB 嘅KPI係計出幾多個post,笑死人!嗰Comms AD 直頭做個似樣嘅Comms plan都做唔到。個Comms editor仲離譜之前係公司俾人投訴騷擾女同事,HR 都已警告佢,仲要永世追唔到timeline,未夠一年都可有職升,而家已經senior manager, 你就知呢度幾黑暗!
佢有叫HR 之後嗰幾日滙報邊個冇返工,雖然佢話如有安全顧慮可work at home
可以share D post 同相關新聞去,中文都得

cc總會,可email 去wwf@expolink.co.uk投訴黑警,等佢地去查,有其他地區WWF senior management 試過,係成功嘅!
點解無人推
一定要繼續追擊班唔做野嘅INGO!!!!
迫到佢地撤出香港
TUI BAO this
貴圈真亂
點解退休狗咁睇個AD?
點解會包飲包食比參加者?
點解個會變成咁?

幫手推一下
求求太家拯救香港的同時
拯救埋香港熊貓會

[光復香港,時代革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞