[國際新戰線—必推罷捐INGO]年年收港人億億聲嘅國際慈善團體去撚咗邊?!

842 回覆
1104 Like 12 Dislike
(朋友係其中一間INGO做)
啲港豬高層知道被點名 都有好多捐款者打嚟cut捐款
但高層開咗幾個會後總結係: 保持低調 扮啞

香港??? 冇諗過要做任何野喎

我呢d小薯做唔到太多 大家要繼續施壓呀!!!!
push
大愛既左膠話人地唔幫香港人但有幫外國人都應該繼續捐
重屌你憑咩代表香港人都覺得要cut NGO捐款
話鳩發起行動既人散播仇恨
左膠admin 又屌你係到屌左膠同和理非係咪想割蓆

推 決定取消助養兩個小朋友 寧願助養前線小朋友
推推推
各位和理非又有嘢做喇
希望各位手足可以俾幾分鐘出黎send吓email

為咗要求各個國際組織增援,有手足特意大家寫咗封信。大家只需要直接copy & paste就可以,希望各位手足可以幫幫手share條link出去,比更多手足知道依件事。

以下係手足嘅話:

唔好問有無用,做得幾多得幾多。過去呢五個月除咗國際特赦組織出過聲之外,
各個國際IGO同INGO都冇出過聲, 嚴重違背佢地成立嘅宗旨!

呢個template整合好唔少國際組織嘅email (包括外國Head office),唔該和理非唔好淨係去信香港office,同我炸爆外國office嘅email!因為我地唔單止要佢哋香港office出聲,更重要係要佢哋發揮佢哋喺國際社會嘅影響力,話畀全世界聽香港情況幾恐怖,要求國際社會增援!

https://docs.google.com/document/d/1kqARKNNydQg267pX788vNJ5XwCJmOrdZ1l9iLJBHqps/edit

最後一句
麻煩晒各位手足
拒絕買旗
仲有NGO成年無發聲

唔再亂捐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞