[緊急]唔駛用衝嘅!一連三日機場和你飛和理非新玩法!

421 回覆
719 Like 1450 Dislike
其實攪唔到人既示威從來都唔會有人關心...就好似絕食咁,無人會理
喂,去機場行吓,送機係基本人權,係你popo唔俾人入,先出現擠塞,唔係我哋搞到人,你唔該搞清個因個關係。

如果唔去排,啲遊客會覺得係因為popo嘅安排,所以班示威者冇得發圍,佢哋會變相認為popo做得好。

屌你呀?之後兩日搞唔落去係唔係你負責??
其實所有影響到人既野政府都會煲大佢,但大家係咪唔記得當初地鐵不合作運動係為乜???做咩咁快就割哂席
推推推推推推
如果唔去排,啲遊客會覺得係因為popo嘅安排,所以班示威者冇得發圍,佢哋會變相認為popo做得好

你咩邏輯??
攪左兩個月而家先講爭取民心...200萬人遊行,結果呢?
食屎啦三毛狗,講左要終極和理非,咪係呢個時候搞搞震
完全唔贊成癱瘓機場
Push
全部人排隊
唔使做任何激進行為
仲推?!你睇下樓主講野幾撚鬼
講左要??你係大台?
一齊和你非
我唔認為外國遊官嘅睇法對抗爭真係有好大影響,第二,就算有,我認為遊客會認為係政府安排失當,所以我話,唔駛黑衫,唔好叫口號,唔駛勞氣,你唔係示威,而英文好嘅手足,可以同啲前後嘅遊客講,你都唔知點解popo突然會有個咁嘅安排,你話你只知道啲和平理性嘅示威者係去接機大堂示威,而唔明白點解popo封咗離境大堂,限制一般人出入。

我明你對本地人個憂慮,我冇諗周詳,但我只能夠講,大家要盡量禮貌,因為講到尾,封入境大堂係極有問題嘅安排,本地出境嘅乘客應該要一齊鼓躁屌popo,而唔係屌排隊嘅人,而排隊嘅人當中,一定會有啲真係嚟送機ge
排唔去 唔出示身份證得唔得?
咁多lift 佢點封
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞