[緊急]唔駛用衝嘅!一連三日機場和你飛和理非新玩法!

421 回覆
719 Like 1450 Dislike
一個大好機會比外國人見證我地嘅團結
無謂比有心人放錯焦點
機場不能不合作, 國際形象來的, 大家想清楚阻到旅客離境百害而無一利,三思
接機爆左坐T2,T2爆左就聽日再來
屌你如果我要飛,你阻住哂checkin 邊個都燥啦,一定屌9阻住既示威者先,咪阻人上落機,同上次一樣已經好夠 咪比人捉野來屌先得架
咪撚on9啦屌你老母
其他時候唔講,依家我地呢邊搞緊民間記者會最需要就係民意授權
你去搞鳩遊客咪即係倒自己米同玩鳩民間記者會班巴絲
樓主就緊係唔會仆街啦,雖然佢係呃人去仆街嘅死仆街
唔好搞串個機場,淨係接機啦!
你係唔係 on9 㗎?係arrival 又安全,又有international exposure,和理非又開心,有乜唔好呀?你係唔係一定要有兄弟比人拉或者出真子彈你先開心?
屌,一 早 有 共 識 聽 日 係 接 機。
唔 好 撚 再 推 唔 該。
聽 日 邊 個 搞 9 人 哋, 邊 個 就 係 鬼。
機場係和理非玩法
on9
唔係話唔可以癱瘓機場
或者終有一日我哋需要行呢一步
但呢樣嘢,必需
事前大肆宣傳
甚至係國際登報預告,要畀所有人有準備下搞
唔可以貿貿然就過搞
因為影響到嘅嘢係好大
我借你老母臭西力
講撚明和理非接機
你阻人做乜撚嘢
垃撚圾po
戇撚鳩 我係機場做
講真counter 同事明知你哋玩野
一定屌鳩你哋先
用下腦啦
阻人上機為左乜
到時互屌咪又係益對家
除非警犬機場會放催淚搶fo
慎言,慎行
垃圾post
唔好回
企圖煽動我地做D損民心既野
只接機
叫人唔好回冇問題,但唔該用返不推文回覆,有啲傻仔真係會同佢癲,都唔明搞尻送機做乜,搏犯眾憎咩,如果有人咁簡單嘅道理都唔識,真係唔打唔得
屌你老母
講左係去接機大堂文宣 同旅客講發生咩事就已經好夠 謝謝

請善用不推文回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞